Kylie a dezmintit zvonurile

Kylie Minogue a respins acuzatia ca ar avea o aventura cu un barbat casatorit.

In varsta de 38 de ani, cantareata a negat cu vehementa ca ar fi zburat in Chile saptamana trecuta pentru o aventura romantica cu directorul sud american Alexander Dahm, in varsta de 39 de ani, insistand ca intre ei este doar o relatie de prietenie.Ea a declarat: "Nu am fost niciodata necredincioasa fata de un partener si as gasi foarte imorala implicarea intr-o relatie cu un barbat insurat."

Kylie, care a stat in apartamentul de 1.9 milioane de dolari a lui Dahm, din idilica provincie Colchagua, a insistat asupra subiectului ca lucreaza la un nou proiect de film.

Intr-un post de pe site-ul sau a mentionat: "Lucrez la ideea unui nou film muzical. Este un subiect foarte provocator pentru intreaga echipa implicata in acest film. Doar ca sa va incit asupra filmului, am sa dezvalui ca am avut placerea de a invata sa dansez tango de la unul din cei mai tari dansatori din America de Sud."

Dahm, a carui sotie Laura este insarcinata in 8 luni cu cel de al doilea copil si a ramas in casa din Mexic, a fost acuzat si de alte relatii extraconjugale.

El a declarat: "am dezmintit in nenumate randuri zvonurile legate de aventuri extraconjugale, sunt pur si simplu niste tampenii."

Kylie, care este singura de cand s-a despartit de Oliver Martinez in februarie, a ajuns in Chile miercuri, 9 mai a.c.

Cantareata si cineastul au fost vazuti impreuna intr-o croaziera si luand cina la un restaurant de pe plaja.

Cei doi au devenit prieteni dupa o sedinta foto in care Kylie poza intr-o pereche de bikini pentru H&M in Acapulco.

Text Rushica Mirela

Monday, 14 May 2007 1206 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate