KILIPIRIM, cel mai important targ de carte cu discount, incepe saptamana viitoare

Organizat in cadrul Galeriei Dalles, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, zilnic intre 10.00 si 20.00, KILIPIRIM reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de carte din Bucuresti de a achizitiona carti cu reduceri substantiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.

Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Romaneasca, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Corint Junior, Aramis, Girasol, House of Guides, Vivaldi, Prut, Noi Media Print sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri in cadrul KILIPIRIM.

Fiecare expozant practica, la Kilipirim, reduceri substantiale de preturi: cele mai noi titluri pot fi cumparate cu un discount de 10%, iar titlurile mai vechi din oferta ajung la reduceri de pana la 70%.

Pe parcursul celor cinci zile de Kilipirim, organizatorii le propun cititorilor o serie de evenimente dedicate atat copiilor, adolescentilor, cat si cititorilor cu experienta, toate aflate sub motto-ul „vintage / oldies, but goldies". Simplitatea, eleganta, exprimarea corecta ori lectura in familie sint doar citeva din temele abordate.

Intrarea la targ este libera.

 

Foto: PR

Thursday, 24 October 2013 | 1784 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate