Keira Knightley, in rolul lui Coco Chanel

Keira Knightley (27), imaginea parfumului „Coco Mademoiselle", o va interpreta pe Gabrielle „Coco" Chanel, intr-un scurtmetraj regizat de Karl Lagerfeld, anunta guardian.co.uk.

Dupa decorurile Rusiei Imperiale din „Anna Karenina", Keira Knightley va intra in atmosfera de inceput de secol '20 din Deauville, locul unde a fost deschis primul boutique Chanel, in 1913, si unde se va filma scurtmetrajul. Filmul va marca aniversarea a 100 de ani a celebrei case de moda, iar din distributia acestuia mai fac parte modelul Stella Tennant si actrita Tallulah Harlech, fiica prietenei de o viata a lui Lagerfeld, Lady Amanda Harlech.

Lagerfeld a inceput sa puna la punct detaliile retro ale casei de pe malul marii, unde, inainte sa devina un nume, Chanel obisnuia sa-si trimita sora, Antoinette, si matusa, Adrienne, sa mearga pe strada imbracate in creatiile ei, pentru a atrage cliente.

 

Actrita este buna prietena cu Karl Largerfeld, fata de care si-a exprimat recent, admiratia: „Karl este pur si simplu uimitor. Ii place sa citeasca si vorbeste cinci limbi straine". De asemenea, sunt zvonuri care spun ca el i-ar crea rochia de mireasa pentru nunta cu James Righton.

Filmul va fi proiectat in luna mai, la Chanel's Cruise Show in Singapore.

  • Text: Carmen Stefancu
  • Foto: Hepta, PR
Thursday, 21 March 2013 | 2356 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate