J.Lo primeste amenintari

Jeniffer Lopez a intarit masurile de securitate dupa ce a fost amenintata de a fi macelarita de un extremist al drepturilor animalelor.Cantareata si actrita J.Lo, care este o impatamita a blanurilor si care a primit in mod constant critici din partea Organizatiei PETA, a anuntat ca a primit de curand scrisori de amenintare.

Scrisorile o ameninta ca va fi omorata in public, asa cum sunt macelarite acele animale a caror blana o poarta fara sa ii pese.

Sotul sau, muzicianul Marc Anthony a spus ca e foarte ingrijorat pentru siguranta ei si a angajat mai multi oameni pentru paza acesteia.

O sursa a declarat cotidianului New York Daily News: "Marc Anthony a angajat doi ofiteri de politie care erau liberi, pentru a se alatura celor care ii asigura in mod normal securitatea, ca sa o supravegheze pe Lopez oricand apare in public."

Purtatorul de cuvant al lui Lopez a negat ca starul ar fi sporit masurile de securitate. Ea a declarat: "Este pur si simplu o minciuna. Are aceeasi echipa de securitate pe care a avut-o si pana acum."

PETA a ripostat impotriva masurii de a se extraproteja a lui Lopez, insistand asupra faptului ca prin purtarea de blanuri nu face altceva decat sa promoveze violenta.

Un reprezentant al organizatiei a declarat: "Orice forma de violenta este un lucru negativ pentru societate. Dar J.Lo va trebui sa nu mai subventioneze si sa nu mai promoveze violenta, asa cum o face in prezent, in loc sa isi intareasca masurile de protectie de care nu are nevoie."

Text Rushica Mirela

Monday, 14 May 2007 1291 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate