JEWELRY DESIGN FAIR

Daca esti pasionata de bijuterii, in acest week-end (19 - 20 octombrie), poti admira si cumpara creatiile a treizeci de artisti bijutieri in cadrul targului de bijuterie "Jewelry Design Fair", care se va desfasura sambata, 19 octombrie (in cadrul Galeriei Galateca (Str. C.A Rosetti nr. 2-4) si duminica, 20 octombrie (in cadrul Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporana - Str. Carol Davila nr. 26).

In cadrul acestei editii vor putea fi vazute peste 150 de exponate, care imbina domeniul bijuteriei contemporane cu cel al artei, designului si industriilor creative. Cu ocazia "Jewelry Design Fair" din acest an se aniverseaza si trei ani de la infiintarea Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporana, ocazie cu care isi vor expune creatiile si 30 de designeri absolventi ai scolii infiintate si conduse de autorul David Sandu. O parte dintre acestia sunt nume deja consacrate : Alis Lalu, Andreia Popescu, Alexandra Ungurelu, Alina Carp sau Dana Tudor (vezi galeria foto).

De asemenea, in cadrul targului se vor organiza trei workshopuri despre bijuteria contemporana cu temele:

1. Inelul in bijuteria contemporan? - forme si volume. Workshop sustinut de designerul Alis Lalu.

2. Îmbinarea construc?iei si a formelor organice in designul bijuteriei contemporane. Tehnica modelarii cerii si turnarii centrifugale. Workshop sus?inut de designerul Andreia Popescu.

3. Rasina ca material alternativ in bijuteria contemporana. Wokshop sustinut de designerul Alina Carp.

Informatii complete despre programul detaliat al celor trei zile de targ, workshop-uri, precum si despre cei treizeci de autori pot fi obtinute de pe site-ul www.jewelryfair.ro.

Accesul la expozi?ie, conferinte si workshop-uri este gratuit. Deoarece locurile sunt limitate, participarea la masa rotunda si workshop-uri trebuie anuntata din timp.

 

Wednesday, 16 October 2013 | 1711 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate