Invitatie la spectacolul

Pe 28 martie, Cirque Etoile isi deschide stagiunea din Bucuresti cu premiera spectacolului Zaronia! Timp de aproape o ora si jumatate, Zaronia ofera o experienta unica, combinand acrobatia, dansul, muzica live si luminilecu efectele vizuale sustinute de sunetul surround. De la proiectiile video la muzica tulburatoare a lui Cristian Bageac, produsa in studiourile Cirque Etoile, pana la designul numerelor de acrobatie, sub bagheta lui Doru Mois, fost campion european si mondial la gimnastica aerobica, antrenat in arenele Cirque du Soleil, Zaronia este o inovatie in arta spectacolului si vrea sa fie spectacolul de vineri seara pe care nu trebuie sa-l rateze niciun bucurestean.

„Zaronia este un alt gen de spectacol. Nu este circ, musical sau opereta, insa contine cate putin din toate acestea. Este ceea ce noi numim teatru vizual", spune Aurelian Sandulescu, producatorul general Cirque Etoile.

Din aprilie, reprezentatiile Zaronia vor avea loc in fiecare vineri, de la ora 20.00, la Sala Etoile din Sos. Berceni nr. 24. Biletele costa 65 de lei si sunt disponibile pe Bilete.ro.

Wednesday, 05 March 2014 | 1016 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate