Interviu MALVINA CSERVENSCHI: "Imi place ca tot ceea ce creez aduce bucurie"

Dupa ce s-a reinventat din postura de vedeta de televiziune in ceea de designer de bijuterii, Malvina Cservenschi a lansat recent "Marame", o colectie de esarfe cu motive traditionale romanesti. Am stat de vorba cu Malvina despre sursele de inspiratie si pasiunile ei.

Malvina, povesteste-ne putin despre cum s-a nascut aceasta colectie, cum a fost lucrul la ea si ce feedback ai pana acum... Ideea s-a nascut dintr-o alta dorinta de a dezvolta brandul Malvensky prin realizarea unui accesoriu nou pe piata romaneasca care sa devina un statement: esarfa. In plan creativ, colectia de esarfe Marame reprezinta, de fapt, o reinventare a unui accesoriu etern, cu o putere de seductie pe care fiecare femeie o cunoaste foarte bine si un element din ecuatia modei care se remarca prin versatilitate si eleganta perena.

Fiecare model de esarfa are o poveste de spus, prin motive geometrice, simboluri si colorit, iar toate impreuna contureaza universul magic si misterios al folclorului romanesc. Din fiecare zona a tarii am ales un anume motiv, iar in jurul lui am incercat sa creez o naratiune cat mai delicata si misterioasa. Colectia Marame este o reinterpretare in stil personal a traditiilor romanesti, a locurilor si amintirilor pe care le-am cunoscut in copilarie. Feedback-ul este foarte bun, oamenii au remarcat produsul cu toate detaliile lui, felul in care a fost promovat, este apreciat atat de femei, cat si de barbati, mai ales ca este un produs foarte potrivit pentru un cadou.

De ce ai ales New Yorkul ca loc pentru lansare?

Am ales sa lansez esarfele la New York deoarece acolo sunt ca acasa, acolo sunt inconjurata de familie si prieteni. Evenimentul a fost facut pentru ei, dar si pentru americanii care reactioneaza extraordinar de fiecare data cand port un batic cu motive traditionale. Reactia lor de uimire si fascinatie m-a motivat sa fac cunoscut acest mestesug, sa il promovez ca parte integranta din folclorul romanesc, ca o esenta fina care da, de fapt, parfumul tarii noastre si ii subliniaza personalitatea in fata strainilor.

Citeste continuarea pe viva.ro!

 

Monday, 01 April 2013 | 1864 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate