Interviu - Bloggerul Dana Paun, despre prima ei colectie de haine

Bloggerul de street style, thecolorstalker - Dana Paun, a lansat de curand un brand de imbracaminte intitulat Aer Wear. Afla povestea din spatele noului brand si descopera prima colectie care a fost gandita chiar in aer!

 

 

 

 

1. Pasiunea ta pentru domeniul modei este recenta, cum a inceput totul?

Pasiunea pentru domeniul modei o am dintotdeauna. Uite, imi povestea mama ca in copilarie, cand mergeam impreuna la cumparaturi, aveam obiceiul sa dispar de langa ea, ca mai apoi sa ma gaseasca invariabil la raionul de pantofi. Tot din copilarie am inceput sa schitez primele modele, si nu m-am oprit nici acum. Pasiunea a existat in toata acesta perioada, cat am privit si acumulat informatii din umbra.

2. Ai inceput prin a face fotografii oamenilor pe strada cum a pornit aceasta pasiune si cum a evoluat?

Sunt un om deschis, care se bucura cand cunoaste oameni noi si caruia ii place sa fotografieze. Pasiunea pentru moda, coroborata cu cele de mai sus, a dat startul acestei activitati. Am inceput pe strada,in Bucuresti si am ajuns sa fotografiez tinute si oameni in jurul showurilor de la marile saptamani ale modei, unde practic se da tonul in materie de trenduri. Tot ceea ce imi doresc de la fotografiile mele, indiferent de locul in care au fost facute, este ca ele sa fie o sursa de inspiratie.

 

3. Cum te-ai decis sa incepi sa creezi haine?

Mi-am dorit de mult sa dezvolt propria mea linie de haine si acum am simtit ca a sosit momentul. Conjunctura actuala mi-a permis sa-mi realizez visul si sa ma aventurez pe acest drum.

4. Povesteste-ne cateva lucruri despre noul tau brand Aer Wear?

Brandul Aer Wear a luat nastere chiar in aer. Pe drumul de intoarcere de la saptamana modei de la New York, la peste 10.000 de metri altitudine am avut viziunea dezvoltarii acestui brand si am ales pe loc numele. Mai mult, fiecare piesa din colectie poarta numele unui nor.

Ca si aerul, ideea brandului este una a simplitatii necesare. A E R isi propune siluete simple cu elemente indraznete si materiale de calitate, cu accente orientate catre utilitate. Avem nevoie sa purtam haine, asa cum avem nevoie de aer.

 

5. Carei tipologii de femei se adreseaza hainele realizate de tine?

Hainele AER au scopul de a deveni piese de baza din garderoba unei femei puternice, increzatoare in propria sezualitate si cu dorinta de a-si afirma personalitatea prin haine fara a epata.

6. Cum iti gasesti inspiratia?

Inspiratia vine de peste tot, din calatorii, din discutii, din lumina, din fotografii, din aer, din oameni....., important este sa ai deschiderea necesara pentru a primi si materializa elementele inspirationale.

 

 

7. Ce planuri de viitor ai?

O sa continui activitatea la www.thecolorstalker.com ca si pana acum, iar in ceea ce priveste brandul AER, urmeaza o noua colectie, cu elemente mai pamantene, si cateva proiecte capsula ce vor fi dezvaluite in curand pe www.aerwear.com.

8. In final, spune cititoarele noastre cum arata un outfit joyful in viziunea ta?

Un outfit joyfull este un oufit cu mult alb intr-o zi ploioasa

 

 

 

Foto: Gabriel Nedelcu

Tuesday, 29 January 2013 | 2713 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate