Incepe sezonul 5 din „Neveste disperate”

Astazi, 16 octombrie,de la ora 20:00, sezonul al cincilea al serialului „Neveste disperate" are premiera la Diva Universal. Episoadele vor fi difuzate de luni pana vineri, la ora 20:00.

Noul sezon incepe la cinci ani de la evenimentele din sezonul patru si continua povestile vecinelor din Wisteria Lane: Susan Delfino (Teri Hatcher), Lynette Scavo (Felicity Huffman), Bree Hodge (Marcia Cross) si Gabrielle Solis (Eva Longoria), vazute prin ochii decedatei naratoare Mary Alice Young (Brenda Strong).

Principalul mister al sezonului se tese in jurul lui Edie Britt, care revine in cartier alaturi de al treilea ei sot, Dave Williams (interpretat de Neal McDonough). Secretos si violent, acesta ascunde ceva, iar suspiciunile doamnei McCluskey legate de el nu sunt deloc nefondate.

 

Lynette trebuie sa se descurce cu un sot care trece prin criza varstei a doua, cu copiii lor rebeli si cu problemele financiare cauzate de criza economica.

 

Bree conduce cu succes o companie de catering si isi publica propria carte de bucate - ceea ce pune presiune pe casatoria si prieteniile ei.Gabrielle este cea mai schimbata: are cateva kilograme in plus, s-a neglijat si are grija de doua fiice razgaiate si de sotul ei orb.

 

Susan a divortat de Mike (care acum formeaza un cuplu cu Katherine) si incearca sa para puternica si sa pastreze echilibrul intre viata romantica si cea de familie.

Text si foto: PR

 

Wednesday, 16 October 2013 | 2454 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate