Idei de costumatii pentru Halloween, de la vedete

Daca ti-ai facut planuri pentru seara de Halloween, dar nu te-ai hotarat inca in ce te vei costuma, noi iti venim in ajutor cu cateva sugestii. Iata cum s-au imbracat vedetele de la Hollywood pentru aceasta ocazie, avand in vedere ca peste ocean petrecerile au inceput deja...

Paris Hilton - Rasfatata Hollywood-ului s-a costumat anul acesta in... Miley Cyrus!

Hugh Hefner si Crystal Harris - Pentru ca doua Miley Cyrus nu sunt niciodata de ajuns, iubita mogulului de la Playboy, in varsta de 27 de ani, s-a costumat si ea in celebra cantareata. Mai mult decat atat, si Hugh Hefner, ajuns la varsta de 87 de ani, s-a costumat in Robin Thicke.

Alessandra Ambrosio - Ingerul de la Victoria's Secret s-a costumat anul acesta in diavolita. Sexy ca intotdeauna!

Lady Gaga - Cu toate ca pentru cantareata acesta nu este un costum, noi am adaugat tinuta ei pe lista sugestiilor. Ce-i drept, un pumn de faina, un ruj si cateva role de hartie igienica te pot face sa arati exact (sau chiar mai bine) ca ea!

Jennifer Garner - O mustata spune mai mult ca o mie de cuvinte!

Fergie si Josh Duhamel - Pentru ca arata prea bine in viata reala, cei doi s-au transformat, pentru Halloween, intr-o familie Adams moderna.

Sandra Bullock - Sandra si micutul Louis s-au transformat in niste morti vii pentru aceasta ocazie, iar noi credem ca rezultatele au fost spectaculoase. Cu siguranta cele mai interesante costume din randul vedetelor!

Foto: Northfoto

 

Tuesday, 29 October 2013 | 2072 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate