5 greseli pe care le faci in timpul sexului

Cu toate ca nimanui nu-i place sa recunoasca, cu totii gresim mai devreme sau mai tarziu. Uneori, greselile se intampla si in dormitor.

Astazi incercam sa vedem care ar principalele 5 greseli pe care femeile le fac in timpul sexului:

 

 

 

1. Te gandesti incontinuu ca s-ar putea sa faci ceva gresit

Teama de a face ceva gresit in dormitor este nefireasca, ea reusind de multe ori sa strice cursul actiunii. Incearca sa te relaxezi si sa-ti concentrezi intreaga atentie pe partener.

2. Esti nesigura pe aspectul corpului tau

O greseala comuna pe care o fac multe femei in timpul sexului este aceea ca se apuca sa se gandeasca la micile defecte ale corpului lor. Inainte de a te lasa bantuita de astfel de ganduri, nu uita ca barbatilor le plac mai intai de toate femeile cu atitudine, sigure pe sine. Si, in definitiv, nimeni nu este perfect!

3. Il lasi pe el sa faca toata treaba

Daca ai auzit vreodata mai multi barbati vorbind despre sex, probabil stii ca unul dintre lucrurile pe care majoritatea il detesta este ca partenera sa nu fie activa in pat. Nu spune nimeni sa te apuci de acrobatii, dar creativitatea si spontaneitatea sunt calitati apreciate in dormitor.

4. Ai asteptari prea mari

Daca te astepti ca orice partida de sex sa semene cu fragmentele de acelasi gen din filmele romantice, atunci nu esti pe drumul cel bun. Nu-l sufoca cu saruturi si nu te astepta ca el sa te priveasca in ochi, soptindu-ti cuvinte de dragoste, toata seara. Filmele sunt filme ... Mai bine comporta-te cat mai natural si vei vedea ca lucrurile vor merge bine de la sine.

5. Te atasezi de partenerul tau si incepi sa speri la o relatie

Daca a fost doar o aventura de-o seara, iar tu ai acceptat sa faceti sex in speranta ca a doua zi el isi va dori o relatie cu tine, atunci s-ar putea sa fi facut o greseala destul de mare. Sansele ca el sa-si doreasca o relatie cu tine in acest context sunt ... hai sa spunem minime.

Text: Andreea Catrina

Foto: Thinkstock

Wednesday, 27 July 2011 | 5389 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate