Gesturi care ne fac sexy

Daca ar fi sa intocmim un clasament al lucrurilor care ne fac sa fim atragatoare, greutatea si trasaturile perfecte s-ar afla pe ultimele locuri. Ce conteaza, de fapt? Miscarea soldurilor, zambetul, sarmul, constientizarea propriului capital sexual, aura si personalitatea dezinvolta!

Increderea in sine si prezentarea

Frumusetea se afla in ochii celui care priveste, dar cel mai important observator esti chiar tu! Femeile se privesc de aproximativ 200 de ori pe zi in oglinda si rareori se bucura de ceea ce vad. „Sunt prea grasa, sanii mei sunt prea mici, fundul prea mare, soldurile prea mult evidentiate..." Critica sterge stralucirea de pe chipul oricui. Este ca o rochie gri, faraforma, botita. Inceteaza sate desconsideri si cauta sa vezi, de fiecare data, partile pozitive ale infatisarii tale. Pentru ca vei fi mai atractiva pentru toti cei cu care care intri in contact, incepe cu aceasta atitudine chiar de astazi. Inchide ochii si atinge-ti tot corpul cu mainile. Simtul tactil este mult mai ascutit decat vazul. Iar frumusetea latentacare se ascunde in el - delicatetea pielii, rontunjimea formelor - se percepe imediat in acest fel. Vei descoperi astfel potentialul incredibil pe care-l detine corpul pe care-l renegai pana acum. Ai incredere in simtul degetelor tale si afla ca barbatii percep de trei ori mai puternic atingerea decat felul in care privesc.

Interactiunea sociala

Complimentele sunt preludiul perfect, rasul feminin este asociat cu eliberarea de energie sexuala, iar intrebarile denota interesul pentru conversatie si te fac mai atragatoare pentru persoanele de orice sex. In plus, aceasta calitate dureaza toata viata. Chiar si atunci cand dispare tineretea, ramane placerea unei discutii interesante cu o persoana vioaie. Fiecare femeie are cate un secret care o face irezistibila in conversatie: una poate fi foarte spontana, alta plina de umor si alta poate da sfaturi bune, indiferent de situatie. Nu trebuie sa joci niciodata un rol care nu-ti apartine, dar trebuie sa scoti mereu in evidenta lucrurile care te diferentiaza de restul. Vei fi astfel apreciata pentru unicitatea ta.

Un mic pont: joaca-te cu vocea ta, vorbeste rar si gandeste-te ce intrebari poti formula la fiecare subiect pe care-l abordati. Intrebarile care-l pun sa detalieze diverse situatii ii fac pentru cateva momente stapani pe situatie, iar tipilor le place o asemenea provocare.

Pofta de viata

Pofta de viata si energia debordanta se traduc printr-o stralucire atragatoare pentru toti cei din jurul tau. Aceasta energie pozitiva poate fi prezentata in diverse moduri: printr-o pofta sanatoasa de mancare, prin relaxare cu ajutorul sportului sau al muzicii, printr-un interes sporit acordat culturii si oamenilor. Optimismul solar sau curiozitatea de care dai dovada cand vrei sa descoperi locuri noi sunt molipsitoare, iar pasiunea ta tradeaza o personalitate cu un erotism vulcanic. Un barbat ar da orice pentru a avea alaturi de el o femeie cu care sa ia micul dejun in Paris si in aceeasi zi cina in Milano. O astfel de femeie libera in gandire nici nu va pune presiune in timp pe independenta barbatului de langa ea, si viata in preajma ei nu va fi niciodata monotona. Iar tu vei fi mai fericita ca oricand cu un astfel de stil de viata!

Competente sexuale

Decolteurile adanci, fustele stramte din piele, pantofii inalti, buzele rosii: exista multe feluri prin care poti sugera o disponibilitate afectivasi o dorintade a fi dezbracata cu tandrete. Cel mai fierbinte outfit este insa acela in care increderea in fortele proprii depaseste inaltimea tocurilor. In plus, tine minte: fiecare barbat e diferit si apreciaza lucruri diferite. Curiozitatea ta experimentala este cel mai bun cadou pe care i-l poti face la o primapa rtidade sex si felul in care-i demonstrezi ca-ti doresti ceva mai mult de la el decat o simpla reglare de hormoni.

 

Foto: Thinkstock

 

Wednesday, 30 January 2013 | 8601 vizualizari
Spune-ţi părerea!
  • Felix la 31 January, 00:26 a spus:

    interesant ;)

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate