Geri Halliwell va avea propriul show

Geri Halliwell este pregatita sa isi prezinte propriul show de televiziune.

Fosta membra a Trupei Spice Girls va organiza o emisiune pilot in urmatoarele saptamani, iar daca se va dovedi un program cu succes la public, va putea sa isi aranjeze un spatiu de emisie la televiziunea britanica ITV1.O sursa a marturisit: "E prea devreme sa ne pronuntam, dar idea este ca Geri ar putea sa atinga miezul problemei si sa o rezolve cu ajutorul invitatilor sai. Show-ul ar putea avea un succes de proportii."

Talkback Thames, o firma privata, a confirmat ca sunt in tratative cu Geri asupra formatului pe care il va avea show-ul de televiziune.

Se spera ca Geri sa reuseasca sa convinga toata elita de vedete pe care se bazeaza sa apara in emisiunea ei. Este vorba de fostele colege de trupa Victoria Beckham si Mel B, de cantaretul britanic George Michael si de comicul actor David Walliams.

In varsta de 34 de ani, Geri a nascut-o anul trecut pe micuta Bluebell Madonna si lucreaza la scrierea unei serii de carti pentru copii.

Saptamana trecuta, Geri a fost alaturi de fostele colege de trupa la aniversarea zilei de nastere a sotului Victoriei, David, care a implinit 32 de ani.

Fetele au discutat printre altele si idea reunirii pe scena muzicala, dupa ce au primit propunerea unui show de revenire a fostei trupe.

Mel C nu a reusit sa ajunga la petrecere, insa s-a aratat la fel de deschisa la idea de a se reintruni cu fostele colege.

Text Rushica Mirela

Monday, 14 May 2007 1288 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate