Gene false - pas cu pas

Genele false dau rafinament machiajului. Iti aratam ce tip de gene sa alegi, tinand cont de look-ul dorit, si cum sa le aplici pentru a obtine o privire seducatoare.

Look natural

Pentru a obtine un look natural, foloseste gene false individuale. Ajuta-te de o penseta pentru a le manevra (1), picura putin adeziv special pentru gene pe mana, apoi scufunda baza in lipici (2). Porneste dinspre coltul extern al ochiului spre cel intern (3), pozitionand genele la o distanta de aproximativ 2 mm, ajutandu-te de penseta (4).

Drama Queen

Foloseste un betisor cosmetic pentru a fixa genele false cat mai aproape de conturul ochiului, e nevoie de precizie! Cel mai bine este sa pornesti dinspre coltul extern al ochiului catre cel intern. Preseaza usor cu betisorul cosmetic, pentru a fixa cat mai bine genele false.

Party Style

Pentru inceput, aplica un strat subtire de adeziv la baza (1). Folosind o penseta, manevreaza cu atentie genele si pozitioneaza-le cat mai aproape de cele naturale (2). Preseaza genele, insistand la capete, folosind un betisor din lemn (3). Finiseaza look-ul trasand un contur cu eyeliner (4).

 

Foto Rick Reinhard Text: Simona Prisacariu

 

Wednesday, 31 July 2013 | 5047 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate