Filmarile pentru „Fast & Furious 7” au fost reluate

Ultimele scene se filmeaza la Abu Dhabi

Dupa moartea lui Paul Walker, din noiembrie 2013, fanii seriei „Fast & Furious" au ramas cu o multime de intrebari fara raspuns - nimeni nu stia ce se va intampla cu cel de-al saptelea film. Asta pana azi, cand producatorii peliculei au emis un comunicat oficial...

„Ne-am consultat cu totii si am simtit ca singura alegere pe care o putem face este sa mergem mai departe. Suntem convinsi ca fanii nostri asa isi doresc, si suntem convinsi ca si Paul la fel si-ar fi dorit. Paul terminase de filmat scenele cele mai dramatice, precum si majoritatea scenelor de actiune pentru FAST & FURIOUS 7, cele mai puternice din cariera lui.

Am reinceput filmarile si acum i-am primit in mijlocul familiei noastre pe Caleb si Cody, fratii lui Paul. Caleb si Cody ne ajuta sa terminam unele secvente de actiune ramase nefinalizate de la filmarile cu fratele lor, dar si sa completam unele mici scene ramase nefinisate. Faptul ca ii avem pe platourile de filmare ne face sa simtim ca si cum Paul e si el cu noi.

Suntem la mai putin de un an distanta de premiera cu FAST & FURIOUS 7 si acesta e cel mai important film pe care l-am facut vreodata impreuna. Acest capitol ii va permite lui Brian O'Conner sa dainuie pentru totdeauna, si noua, sa-l omagiem pe Paul in rolul care l-a definit pentru totdeauna.

Am vrut sa impartasim acestea direct voua, fanilor nostri, si sa va multumim pentru dragostea si sprijinul pe care ni le-ati aratat mereu, acum, când ne apucam din nou de lucru".

Foto: Northfoto

 

Wednesday, 16 April 2014 | 1273 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate