Femeile active pun lumea in miscare!

Always sustine femeile active!

Folosit fara vata deasupra, Always ofera o protectie de pana la 5 ori mai buna

Femeile active sunt cele care pun lumea in miscare. De la un deceniu la altul, femeile au devenit din ce in ce mai incarcate, avand acum tot mai multe responsabilitati, intr-o gama foarte diversa de activitati. Pentru ca femeile active au nevoie de solutii care sa le simplifice viata, astfel incat sa nu fie nevoite sa apeleze la improvizatii, Always Ultra, folosit singur, fara vata, asigura acum o protectie de pana la 5 ori mai buna.

Un studiu Always realizat in Romania arata ca pana la 43% dintre femeile care au menstruatie obisnuiesc sa foloseasca vata peste absorbant. Cercetarile ulterioare au evidentiat patru motive de baza care explica acest obicei:

• Au un flux menstrual abundent si au nevoie de masuri suplimentare de protectie

• Au avut experiente negative in trecut, folosind doar absorbantul

• Au vazut sau auzit despre acest obicei de la rude sau prietene si l-au adoptat

Absorbantul Always a fost creat pentru a functiona singur, fara vata deasupra, oferind protectie si siguranta, indiferent de stilul de viata. Fiind un aliat de incredere pentru femeile active, Always sprijina femeile in dorinta lor de evolutie si de emancipare, incurajandu-le sa fie feminine si sa-si traiasca viata la adevaratul lor potential, fara idei preconcepute si stres.

In acest sens, in cadrul evenimentului „Femei in miscare", Oana Cuzino si invitatii sai, Mihaela Bilic, medic nutritionist, Laura Cosoi, actrita, Ruxandra Dumitrescu, medic ginecolog, Alina Cascaval, dermatolog si Cristiana Haica, psiholog, au pus in discutie nevoile femeii dinamice. De la igiena si sanatatea intima, la alimentatia potrivita zilelor delicate si chiar la confortul psihic al femeii, invitatii au contribuit la schitarea unui Ghid al Femeii Active, ce urmeaza sa fie lansat in luna decembrie.

Oana Cuzino, ambasadoarea campaniei, declara ca „Femeile au nevoie sa fie cat mai corect informate cu privire la ingrijirea, sanatatea si feminitatea lor. Un aspect important este ca acestea sa inteleaga mecanismul absorbantului Always si sa constientizeze beneficiile utilizarii sale corecte - punand vata peste absorbant, centrul tamponului este acoperit, iar lichidul se poate scurge sub presiune. Dincolo de acest lucru, alaturi de expertii Always si de alti specialisti, ma bucur sa contribui la realizarea acestui Ghid al Femeii Active, in speranta ca astfel vom darama diverse prejudecati, false pudori si tabuuri."

Text&Foto: PR

 

 

Friday, 13 December 2013 | 1822 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate