Fanteziile barbatilor vs. fanteziile femeilor

Atat barbatii, cat si femeile au fantezii sexuale. Totusi, la ce viseaza unii si ce-si doresc altii?

Azi incercam sa punem in oglinda fanteziile ambelor sexe si sa vedem daca ele se aseamana sau sunt total diferite.

Printre cele mai dese fantezii erotice ale barbatilor se numara sexul in trei, acompaniat de doua femei, sexul cu o femeie interzisa, cum ar fi iubita celui mai bun prieten si sexul in locuri publice.

La polul opus, femeile s-ar parea ca viseaza si ele la sexul in trei, insa pentru ele nu este atat de important daca cea de-a treia persoana este barbat sau femeie. Sexul cu doi barbati se numara si el printre fanteziile femeilor, in timp ce majoritatea spun ca si-ar dori sa incerce si sexul alaturi de o femeie. Pe langa menage a trois, femeile mai au adesea si fantezii in care sunt dominate, dar si fantezii cu barbati interzisi - fostul iubit, iubitul celei mai bune prietene, profesorul, seful etc.

S-ar parea asadar ca fanteziile barbatilor si ale femeilor nu sunt chiar atat de diferite precum am crede. Ambele sexe viseaza pe ascuns la sexul in trei si tot ambele au fantezii cu persoane inaccesibile lor.

Nu putem sa nu ne intrebam in cazul acesta, de ce sexul in trei ramane un tabu chiar si in cuplurile bine sudate, in cazul in care ambii parteneri isi doresc acest lucru? De vina ar putea fi ideile preconcepute si teama de a nu fi perceput intr-o maniera negativa de catre celalalt partener.

Din punct de vedere medical insa, fanteziile sexuale sunt o componenta cat se poate de normala a vietii, indiferent de natura lor. Faptul ca un barbat sau o femeie viseaza la sex in trei, de exemplu, nu inseamna ca este o persoana devianta, ci mai degraba ca are o sexualitate puternica si ca simte nevoia de a explora aceasta latura a personalitatii sale.

Text: Andreea Catrina

Foto: Thinkstock

 

Wednesday, 03 August 2011 | 4716 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate