Exista o reteta profitabila a frumusetii?

La aceasta intrebare au incercat sa raspunda personalitatile invitate sa participe la o noua editie a Atelierelor de Idei Unica, intalnire care a avut loc pe 10 decembrie, in sala de conferinte a Hotelului Capital Plaza din Bucuresti.

Astfel, Carmen Dinca, make-up artist Avon, medicul Dana Jianu, specialista in chirurgie estetica si coproprietar al Clinicii ProEstetica, actrita Laura Cosoi si psihologul Andreea Dirzu, au prezentat si dezbatut, impreuna cu peste o suta de cititoare ale revistei Unica, diferitele fatete ale industriei frumusetii, dar si lucruri legate de perceptia frumusetii de catre fiecare persoana in parte.

In timpul evenimentului, trei cititoare au fost machiate de catre o echipa de make-up artisti Avon, iar la finalul intalnirii, cititoarele au participat si la o tombola, la care au fost oferite 16 premii - un numar egal cu cel al anilor scursi de la aparitia revistei Unica.

Evenimentul nu ar fi fost posibil fara sprijinul sponsorilor Philips, Avon si Cielo Venezia 1270 si al partenerilor Capital Plaza si Cofetaria House of Style.

 

Thursday, 12 December 2013 | 1536 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate