Exemple de curaj

Abuzul exista in tacere. Spunand povestea unei femei abuzate ajuti alte femei. Cand pastrezi tacerea despre violenta domestica, abuzul poate continua la nesfarsit. SHARE IT TO STOP IT” aduce violenta in lumina reflectoarelor pentru a o opri, pentru a le oferi femeilor speranta si exemple de curaj.

De 5 ani Avon lupta impotriva violentei domestice prin Campania Respectului. Anul acesta, sub sloganul “Share It to Stop It” se face un apel atat catre victime, cat si catre cei din jurul lor de a scoate de sub tacere povestile, pentru ca numai prin impartasirea experientei se poate pune capat abuzului. Este timpul ca victimele sa reia controlul asupra vietii lor.

Fii tu astazi un exemplu de curaj pentru tine si pentru femeile care sunt zi de zi victimele violentei domestice. Trimite povestea ta la adresa povesteamea[at]campaniarespectului.ro.

Prin intermediul Campaniei Respectului, din 2008 pana in 2012 valoarea donatiilor s-a ridicat la 140.000$, suma ce a fost utilizata pentru pregatirea cadrelor ce intra in contact cu victimele abuzului, educarea adolescentilor cu privire la formele si efectele violentei, suplimentarea cu 1000 de paturi a centrelor de adapost si pentru eliberarea certificatelor medico-legale necesare. Pentru a fi alaturi in lupta pentru combaterea abuzului, puteti achizitiona produsele albastre din Brosura AVON, profitul obtinut din vanzarea acestora intrand integral si exclusiv in fondul destinat luptei impotriva violentei domestice din Romania.

 

 

 

 

 

Friday, 21 February 2014 | 3464 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate