Elena Gheorghe - cantareata cameleon

Frumoasa cantareata Elena Gheorghe a lansat de curand primul album de muzica armaneasca din cariera ei muzicala.

Albumul se numeste "Lilicea Vreariei" si este realizat in colaborare cu cantaretul machedon Gica Coada. Albumul "Lilicea Vreariei" contine 13 piese, de inspiratie folclorica, dar si piese compuse de machedoni si este inregistrat 100 % cu formatie live.

"Ne dorim ca acest album sa fie ascultat atat de armani cat si de romani. Am avut grija sa alegem cantece melodioase care sa placa tuturor", a declarat Elena. Elena a deschis recitalul pe care l-a sustinut cu melodia care da si titlul albumului si a incantat audienta cu frumoasele piese, atmosfera fiind intregita de elemente specific armanesti - de la mancarea servita, pana la costumele artistilor si formatiei "Steaua de Vreari".

Special pentru acest eveniment, Elena a purtat un costum traditional cu o vechime de peste 150 de ani. La evenimentul de lansare au participat peste 500 de invitati care au dansat si s-au simtit bine pe ritmurile armanesti. Surpriza evenimentului a reprezentat-o un ansamblu de dansatori machedoni, venit special de la Constanta pentru aceasta lansare.

Artista dovedeste astfel ca muzica este domeniul in care diferitele culturi coexista cu succes, ea insasi neuitandu-si radacinile si dorind sa aduca in atentia publicului muzica armaneasca. Elena Gheorghe se indreapta cu pasi siguri catre statutul de cantareata cameleonica!

Monday, 22 September 2008 1203 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate