Daft Punk, marii castigatori ai Premiilor Grammy 2014

Cea de-a 56-a editie a Premiilor Grammy i-a avut ca mari castigatori pe francezii de la Daft Punk. Cei doi au plecat acasa cu cinci trofee - cel mai bun album al anului („Random Access Memories"), cea mai buna inregistrare („Get Lucky"), cea mai buna interpretare a unui grup pop („Get Lucky"), cel mai bun album electronic („Random Access Memories") si cel mai bun montaj al unui album non-clasic („Random Access Memories").

 

Un alt duo celebru, Macklemore si producatorul sau Ryan Lewis a castigat patru trofee, dupa ce fusese nominalizat la sapte categorii. Printre acestea, cei doi au primit premiul pentru cea mai buna piesa rap („Thrift Shop").

Justin Timberlake a revenit in atentia tuturor si a castigat trei premii Grammy, pentru cea mai buna piesa R&B („Pusher Love Girl"), cea mai buna colaborare rap („Holy Grail", alaturi de Jay-Z), si cel mai bun clip („Suit and Tie").

„Royals", piesa neo-zeelandezei Lorde, a fost desemnata cea mai buna piesa a anului, iar adolescenta a mai castigat si la categoria pentru cea mai buna interpretare pop.

Alti castigatori ai galei au fost Bruno Mars, cu cel mai bun album pop („Unorthodox Jukebox"), Black Sabbath, la cea mai buna interpretare metal („God Is Dead"), Alicia Keys, pentru cel mai bun album R&B („Girl on Fire") si Rihanna, pentru cel mai bun material urban-contemporan („Unapologetic").

Foto: Northfoto

 

Monday, 27 January 2014 | 2889 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate