Dragostea, in fel si chip

De la erotism la o poveste de dragoste petrecuta in Italia medievala sau la istorii despre pierderea si recastigarea increderii, aceste romane ne fac primavara mai frumoasa.

 

 

Kaya de Vos - Jurnalul unei iubiri imposibile

Trei povesti de iubire, trei destine care penduleaza intre real si fantastic, intr-un oras plin de magie: Florenta. O studenta se indragosteste de un barbat misterios si fascinant, fara trecut, care a aparut de niciunde in viata ei. O tanara extrem de frumoasa dispare fara veste dupa o noapte de dragoste, lasand in urma ei intrebari fara raspuns. O femeie la varsta maturitatii face un gest ultim din iubire pentru sotul pierdut. O carte despre puterea dragostei de a demonta prejudecati si tabuuri.

Editura Humanitas, 160 pag., 25 lei

Nicholas Sparks - Refugiul

Tanara Katie ajunge intr-un orasel din Carolina de Nord, iar aparitia sa starneste intrebari legate de trecutul ei. Cu timpul, ea se acomodeaza si chiar indrazneste sa inceapa o relatie cu tatal vaduv a doi copii. Trecutul insa o urmareste sub numele Kevin, iar lupta pentru supravietuire va fi pe muchie de cutit. Prietenia si curajul o vor face sa redescopere iubirea ca unic refugiu, iar Katie va invata sa aiba din nou incredere.

Editura Rao, 360 pag., 24,99 lei

Marina Anderson - Scoala supunerii

Dupa „Fifty Shades", editura Trei ne propune un alt roman in colectia „Eroscop", de data aceasta o carte despre emanciparea sexuala si acceptarea propriului erotism. Viata profesionala a londonezei Natalie Bowen este invidiata de multa lume, dar, in plan personal, aceasta are parte de esec dupa esec. Barbatii nu pot accepta succesul sau, iar ea este convinsa ca nu va gasi fericirea adevarata. Cand afla de existenta scolii exclusiviste de weekend, „Paradisul" , unde vizitatorii sunt initiati in placeri pe care nu si le-ar fi imaginat vreodata, Natalie se hotaraste sa-si invinga teama si sa descopere despre ce e vorba. Acolo il cunoaste pe misteriosul si disciplinatul Simon, un barbat obisnuit sa obtina orice isi doreste.

Editura Trei, 224 pag., 29 lei

Philippa Gregory - Copilul zanelor

O poveste fantasy, captivanta, desfasurata in lumea italiana medievala, cartea descrie aventurile lui Luca Vero, un tanar cu puteri nebanuite, si ale Isoldei, o fata frumoasa de 17 ani, inchisa intr-o manastire de un frate avar. Asadar, in Italia anului 1453, Luca Vero este acuzat de erezie si expulzat din manastirea sa. Adus in randurile sale de un ordin religios secret, este trimis sa cerceteze raul raspandit in Europa. La randul ei, Isolda este inchisa intr-o manastire de propriul frate, ca sa nu poata mosteni averea tatalui. Cand maicile de acolo incep sa aiba viziuni ciudate, Isolda este acuzata de vrajitorie, iar Luca, trimis sa o cerceteze, o va ajuta, de fapt, sa scape.

Editura Polirom, 256 pag., 27,95 lei

  • Text: Carmen Stefancu
  • Foto: Shutterstock, PR

 

Wednesday, 20 March 2013 | 2550 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate