Diana Ionescu make-up artist Maybelline NY

Ea va deveni astfel vocea brandului in fata consumatorilor, a presei si influencerilor din industria de beauty.

"Sunt incantat ca vom lucra cu Diana ca makeup artist pentru Maybelline NY. Plina de energie si pasiune, ea ne va ajuta sa dam curs seriei proiectelor "Do it yourself by Maybelline NY". Am convingerea ca experienta si instinctul Dianei ne vor aduce mai aproape de consumatorii nostri" spune Mathieu Legoupil, Director General al Diviziei Produselor de Retail din L'Oréal Romania.

"Sunt onorata sa am ocazia sa lucrez cu un brand care traseaza trendurile in machiaj", spune Diana. "Prin propunerile mele vreau sa inspir cat mai multe femei sa descopere adevarata putere a machiajului folosit zilnic. Consider machiajul un boost fizic si psihic de care noi, femeile, nu profitam indeajuns. Cu produsele si trucurile potrivite cred ca oricare dintre noi isi poate evidentia trasaturile si personalitatea. E nevoie doar de inspiratie si de cateva sfaturi practice pe care eu le pot oferi".

Aflata in spatele multor sedinte foto pentru cele mai importante reviste, videoclipuri, reclame sau defileuri de moda, Diana este recunoscuta pentru creativitatea ei, avand o amprenta distincta. Ca make-up artist Maybelline NY, Diana va avea ocazia sa isi exprime inventivitatea si viziunea artistica in noi editoriale si testimoniale. Adepta curentului "do it yourself", Diana a inceput ca autodidact in domeniile machiajului si fotografiei, specializarile care au urmat facand parte dintr-un proces de invatare permanent. La toate acestea se adauga talent si o pasiune enorma care au transformat-o in make-up trainerul de astazi. O personalitate complexa, pe care odata ce o descoperi o iubesti si o urmezi.

Asa e oare ea? Sau poate e Maybelline?

Tanara, dinamica, talentata, Diana a reusit sa convinga in nenumarate randuri primind recunoasterea bine meritata prin premii si distinctii. Creativitatea a slefuit-o la Facultatea de Arhitectura, absolvita in 2011, pasiunea pentru culoare si textura le-a exersat in cadrul Scolii de makeup din Londra - Illamasqua School, iar ambitia pentru a obtine unghiul perfect al fiecarei viziuni le-a dobandit in cursul de fotografie.

 

Text&Foto: PR

Monday, 28 April 2014 | 4201 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate