Descopera savoarea Tunisiei!

Lumea incredibila a orientului cu accente europene, din tinutul african, te provoaca sa-i descoperi locurile incredibile incarcate de traditii si peisajele mirifice care te vor captiva.

Ruine romane impresionante

Amfiteatrul El Djem se afla in orasul cu acelasi nume, fiind cel mai mare din Africa de Nord, si al doilea ca marime dupa Coloseum-ul din Roma. Constructia dateaza din secolul al III lea. Aici vei putea observa impresionantele ruine romane din Africa care au fost pastrate si conservate foarte bine. Imagineaza-ti grandoarea spectacolelor cu gladiatori, cursele cu care, dar si diferitele spectacole muzicale care se tin si in zilele noastre datorita acusticii sale foarte bune.

Un alt loc deosebit in care au fost pastrate cu sfintenie ruinele romane este Sbeitla. Un oras antic in care daca vei pasi vei trai si tu momentele istorice apuse. Superbele sale monumente, cum ar fi zona Forumului, sau incredibilul Arc al lui Diocletian, au fost foarte bine conservate. Vei vedea templul Minervei, al lui Jupiter si Juno, dar si cada de baie din mozaic in care anticii isi petreceau cateva minute bune facand bai in lapte si plante.

In nordul Tunisiei se afla inca un oras antic roman, Dougga, declarat de UNESCO Patrimoniu Mondial, Acesta te asteapta cu venerabilele constructii arhitecturale romane: Mausoleul lui Ateban, Templele lui Mercur, Pietas Augusta, Saturn si Tellus sau cu incredibila biserica Victoria.

Momente de relaxare si peisaje incantatoare

Relaxeaza-te vizitand incredibila oaza din Chebika si traieste cateva momente de stralucire in ,,Castelul Soarelui", in care au fost filmate unele dintre cele mai mari productii cinematografice din lume, cum ar fi ,, Razboiul stelelor IV" sau „Pacientul englez". Tot in zona peisajelor incredibile se afla si Lacul sarat Chott El Djerid, care detine cea mai mare suprafata de sare din intreg desertul Sahara. Cu siguranta, reflexia soarelui in crusta subtire de sare de la suprafata lacului te va incanta.

Early Booking Tunisia www.kartagotours.ro/hotels.aspx

Hotel Prima Life Karawan 3* - de la 199 Eur/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare cu demipensiune, asistenta turistica, agenaia Kartago Tours (www.kartagotours.ro),

+40 264 504 080

Madalina Isar

 

 

Thursday, 27 March 2014 | 1060 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate