Descopera ,,muzeele vii”, Valleta si Rabat

Malta este un adevarat muzeu natural care adaposteste numeroase sit-uri si monumente inedite, inconjurat de ape albastre, roci impunatoare, plaje stralucitoare si …localnici primitori si vestiti in toata lumea pentru veselia lor. Este de bun augur sa pasesti in Malta cu zambetul pe buze, pentru ca linistea si calmul naturii care domnesc in jurul arhipelagului maltez, fac din acest loc un colt de rai.

 

 

In Rabat timpul sta in loc

In Rabat, vei descoperi cum se traia pe vremea cavalerilor ioaniti… daca pasarile nu ar strapunge cerul albastru sau daca numeroasele biserici nu si-ar vesti Sfintii prin batai puternice de clopote, ai putea sa juri ca aici parca timpul sta in loc, iar linistea este cel mai de pret amanunt… insa muzica si petrecerile sclipitoare din cafenele tradeaza acest lucru.

Muzeul viu din Valleta

Daca iti doresti sa vizitezi ceva diferit atunci cand vii in Malta, te indreptam catre Casa Rocca Piccola din Valleta. Vei trece prin 12 camere somptuoase, doua camere de luat masa, un dormitor cu baldachin, dar si o capela de familie grandioasa. Acest Palat este singurul muzeu privat din Valleta, detinut de catre familia Marchizului de Piro. Vei putea strabate o retea de tuneluri subterane, slab luminate, taiate in stanca, care au avut rolul de a oferi adapost impotriva inamicilor. Relaxeaza-te si in gradina cu pereti inalti in care sunt plantati o multime de portocali, si in care traiesc papagalii vorbitori Blue si Gold Macaw. Priveste gradina pret de cateva minute si vei ramane surprins de cat de frumosi sunt portocalii in bataia soarelui, alintati de suflarea suava a vantului.

Early Booking Malta http://www.malta.ro/images/stories/vara 2014 tarife turisti.pdf

hotel Excelsior 5* - de la 549 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare cu mic dejun, asistenta turistica, oferta aniversara Malta Travel – 15 ani (www.malta.ro), 021/318.59.92

Text: Madalina Isar Foto: consultantturism.ro

 

Thursday, 17 April 2014 | 1539 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate