Dana Rogoz a creat geanta-plic Moon

Cunostintele acumultate la scoala de fashion Artcademy, imaginatia si blogul personal au ajutat-o pe Dana Rogoz s` creeze un produs si un brand de suflet: Moon by Dana Rogoz. Este vorba despre un plic fashion, care propune o solutie foarte practica prin fetele sale detasabile, ce se pot schimba in functie de tinuta si de ocazie. Vedeta ProTV International a plecat de la ideea ca o fata noua schimba atat de mult infatisarea unui plic, incat pare de fiecare data unul nou, iar fata-vedeta a celui creat de ea este oglinda.

"Cred ca Moon rasare la momentul cel mai potrivit, iar lansarea nu putea avea loc in alta parte decat pe blogul meu, care a ajuns sa fie cel mai citit blog de fashion de la noi si imi doream sa le multumesc pentru fidelitate cititoarelor mele, intr-un mod cu totul special".

Dana sustine ca inca de la inceput si-a imaginat obiectul in cele mai mici detalii si a pus mult suflet in acest proiect nou, implicandu-se in absolut tot ce tine de lansarea brand-ului Moon. De la design-ul plicurilor si pana la alegerea tipului de carton al cutiei in care vor fi expediate prin posta.

"Absolut fiecare material, snur, ata, fermoar le-am ales cu mare mare atentie si m-am implicat in crearea si realizarea ficarui detaliu. Din multe puncte de vedere pregatirea pentru Moon a semanat cu pregatirea nuntii mele".

Plicurile se pot comanda pe blogul ei, www.danarogoz.ro si pe moonbydanarogoz.ro.

Foto: ProTV

 

 

 

Thursday, 07 February 2013 | 3312 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate