Relatia la birou, un lucru imposibil?

Daca te intalnesti cu un coleg, sfaturile noastre iti pot fi de folos.

Ar trebui sa stie si ceilalti colegi?

Aproape 40% dintre femei recunosc ca s-au intalnit cu un coleg de birou, relateaza site-ul Careerbuilder.com. Nu ar trebui sa fie un lucru surprinzator, avand in vedere timpul pe care multe dintre noi il petrecem la serviciu. Insa, daca nu esti (sau nu urmeaza) sa te logodesti sau sa te casatoresti cu colegul tau, cel mai bine e sa pastrezi relatia secreta. Nu vrei sa lasi impresia ca nu iti iei jobul in serios.

Restrictii de afectiune

Pastreaza-ti calmul, nu te comporta ca o adolescenta. Gandeste-te cum ar fi ca tu sa dai peste doi colegi de birou care se giugiulesc. In pauzele de cafea sau pranz, incearca sa nu iti petreci tot timpul cu iubitul tau. S-ar putea sa fii marginalizata de catre ceilalti colegi si nu vei fi la curent cu noutatile de la serviciu.

Iubitul iti este subordonat?

Daca esti sefa iubitului tau, este bine sa stii daca jobul si contractul jobului tau nu includ si restrictii legate de relatiile la birou. Gandeste-te care pot fi consecintele acestei relatii, ca sa nu apara frustrari intre tine si iubitul tau.

Sosiri si plecari

Sa apari la cateva minute diferenta de iubitul tau, dupa ce ati petrecut o noapte impreuna; sa plecati la ore diferite - iata cum ar trebui sa procedezi atunci cand esti la inceputul relatiei. Daca totul va merge ok, sa va mai prefaceti si toate momentele in care va ascundeti vor parea haioase in ochii colegilor.

E-mailuri si mesaje

E-mailurile si mesajele dulci trimise prin adresele de la serviciu pot fi dragute, insa nu uita ca ele sunt considerate proprietatea companiei la care lucrezi. Alege sa corespondezi prin adresa personala de e-mail.

Petrecerea anuala

Poate fi mai sigur sa nu participati amandoi, insa o astfel de decizie nu este recomandata pentru imaginea ta in companie. Mergi la petrecere, incearca sa nu bei mai mult de un cocteil, stai departe de iubitul tau si socializeaza mai mult cu ceilalti colegi.

Si daca va despartiti?

Comportati-va ca niste adulti, nu implicati alte persoane in problemele voastre. Nu vorbi cu colegii despre problemele voastre si incercati ca tu si tu iubitul tau sa discutati in afara biroului. Aminteste-i si lui ca aveti o imagine pe care nu vreti sa o stricati la birou.

Urmeaza logodna?

Felicitari! Daca ati ajuns la acest nivel al relatiei, nu are sens sa va mai ascundeti. Insa, trebuie sa tii cont de o regula: daca nu iti poti invita la nunta toti colegii, mai bine nu inviti pe nimeni.

Tuesday, 07 June 2011 | 2722 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate