Cum a fost la concertul HURTS

Vineri, trupa britanica HURTS, compusa din Theo Hutchcraft si Adam Anderson a concertat pentru a treia oara in Bucuresti, de aceasta data la Romexpo.

 

 

 

 

In deschidere, au concertat trupele romanesti Yellow si trupa Grimus. In cadrul cencertului, Grimus a lansat in premiera videoclipul piesei ,,High" care il are ca protagonista pe actrita Laura Cosoi.

In jurul orei 21.30 a urcat pe scena HURTS in aplauzele fanilor. Britanicii au cantat piesele care i-au facut consacrati precum ,,Wonderful life", sau ,,Better than love" dar si piese de pe noul album ,,Exile", printre care se numara si hiturile ,,Miracle" si ,,Somebody to die for".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe tot parcursul concertului, Theo, solistul trupei, a mentinut o stransa legatura cu fanii, antrenandu-i la jocuri si propunandu-le sa canta cu el piese precum ,,Iluminated" sau ,,Sunday". Trupa a incheiat concertul cu hitul ,,Stay", foarte popular printre fanii romani.

Trupa HURTS are o legatura stransa cu Romania. Artistii au doua videoclipuri filmate in RO la piesele ,,Better than love" si ,,Sunday" si recent a fost lansata o pagina de Facebook, intitulata ,,HURTS Romania" dedicata special fanilor din tara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Text: Silvia Cimpeanu

Foto: Cristian Miron

Sunday, 13 October 2013 | 1977 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate