Concursul national de design vestimentar „Like New Designers by Perwoll”

Tema editiei din acest an este „Tendinte alb-negru", iar daca ai intre 18 si 35 de ani , studii de profil sau doar esti pasionata de moda, te poti inscrie la acest concurs trimitand, pana pe 17 noiembrie 2013, pe adesa de e-mai concurs@atelierperwoll.ro, o colectie prêt-à-porter de 10-15 schite de moda.

Anul acesta, concursul va avea doi castigatori: unul ales de juriu si unul ales de public, prin vot online.

Castigatorul desemnat de juriu va primi 1.500 de euro pentru crearea efectiva a unei colec?ii de 5-7 tinute din schitele sale si va beneficia de expunere gratuita a cretiilor spre vanzare in perioada februarie - iulie 2013, in showroom-ul si platforma online Molecule F si ulterior in magazinul Band of Creators, Bucuresti. De asemenea, pe parcursul procesului de creare a tinutelor, castigatorul marelui premiu va fi sustinut si consiliat de membrii juriului.

Tanarul designer a carui colectie primeste cele mai multe voturi online din partea publicului va fi desemnat castigator al Premiului de Popularitate si va beneficia de o intalnire de lucru (workshop privat gratuit) cu Adelina Ivan (fashion designer), pentru consiliere in dezvoltarea unei cariere in domeniul designului vestimentar.

Schitele inscrise in concurs vor putea fi votate in perioada 18 noiembrie - 1 decembrie 2013, pe www.atelierperwoll.ro, iar castigatorii vor fi anuntati pana pe data de 5 decembrie 2013.

Juriul competitiei este alcatuit din Adelina Ivan (designer vestimentar), Marian Palie (stilist de moda), Mirela Bucovicean (fondator Molecule F) si Constantin Vasile (reprezentant Henkel Romania).

 

 

Friday, 18 October 2013 | 1782 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate