Coafuri pentru incepatoare

In acest sezon stilul casual, usor nefinisat, este pe val! De aceea, iti propunem patru coafuri pe care le poti realiza cu ajutorul degetelor! ai nevoie de spray fixativ, foehn si putina indemanare!

Bucle naturale

Daca intotdeauna ti-au placut buclele naturale, in stilul „beach waves", dar nu ai stiut cum sa le obtii, acum este momentul sa incerci tehnica propusa de noi. Este usor de realizat, iar la final vei fi uimita de rezultat! Piaptana parul, apoi imparte-l in patru sectiuni (A). Ruleaza suvitele, folosindu-te de degete (B) si fixeaza-le cu agrafe sau elastic pentru par (C). Seteaza foehnul pe aer cald si usuca parul aproximativ cinci minute (D). Finiseaza aplicand spray fixativ, apoi aranjeaza buclele cu ajutorul degetelor (E). Extra-pont: buclele vor rezista mai mult daca umezesti putin parul inainte de a-l rula.

Twist retro

Ai nevoie de o schimbare, dar nu ai vrea sa renunti la parul lung? Incearca o coafura in stilul bobului „trisat". Astfel, iti pastrezi lungimea parului, dar ai ocazia sa experimentezi cele mai in voga coafuri. Piaptana parul, traseaza o carare laterala, apoi ruleaza usor suvitele din fata, fixandu-le cu agrafe, aproape de ceafa (A). Aduna restul parului intr-un coc lejer, in stil coc-banana (B), apoi fixeaza-l cu agrafe (C). Ravaseste cateva suvite din breton (D), vei obtine astfel un bob dezordonat, dar feminin si foarte la moda!

TEXT SUSANNE KRAMMER, SIMONA PRISACARIU FOTO RICK REINHARD

 

 

 

Monday, 31 March 2014 | 8357 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate