Coafuri decorate cu agrafe - pas cu pas

Banalele agrafe metalice devin vedete in acest sezon. Iti propunem cinci coafuri trendy, decorate original cu agrafe. Incearca-le daca vrei un look wow!

INTR-O PARTE

De aceasta data vei folosi agrafele pentru decor, asadar nu este nevoie sa alegi unele apropiate de culoarea parului. Foloseste unele intr-o culoare contrastanta, pentru a pune si mai mult in evidenta coafura. Piaptana parul, aduna-l intr-o parte si apoi prinde-l in coada si impleteste-l. Alege stilul „fish tail" pentru un look aparte. Impleteste-l parte peste parte, apoi fixeaza coada cu un elastic (A). Trage usor de fiecare suvita din coada, pentru a obtine o coafura lejera si usor nefinisata. Aranjeaza agrafele intr-o parte, in forma de V (B) si, in final, definitiveaza cu spray fixativ.

VOLUM

Pentru aceasta coafura retro, dar moderna in acelasi timp, alege agrafe colorate, cu aplicatii textile sau din piele ecologica. Piaptana parul, traseaza o carare laterala si apoi trage suvitele intr-o parte. Aplica un produs pentru stilizare, cu fixare medie, seteaza ondulatorul la 190°C si bucleaza parul dintr-o parte (A). Fixeaza-l cu agrafe metalice la spate, pentru a te asigura ca vei avea o coafura impecabila mai mult timp, apoi decoreaza suvitele din crestetul capului cu agrafele colorate. Hairstilistii recomanda modelul zigzag, insa poti alege orice altceva, important este sa dai frau liber creativitatii. Vei obtine un look cu adevarat inedit!

NEW WAVE

Aceasta coafura este inspirata de look-ul ales de Emma Stone pentru aparitiile sale de pe covorul rosu. Incepe prin a folosi un produs pentru fixare, seteaza ondulatorul la 190°C si bucleaza suvitele (A). Aduna parul intr-o parte, aplica fixativ, apoi alege cateva agrafe si fixeaza-le ca in imaginea alaturata (B): doua langa alta, doua in forma de X si din nou doua agrafe aranjate una langa cealalta.

IN LINIE DREAPTA

Look-ul „all-over wet" este unul nonconformist. Adauga un model inedit din agrafe si vei iesi cu siguranta in evidenta! Aplica un serum pentru netezire pe parul umed, usuca-l cu foehnul, piaptana-l si prinde suvitele la spate, intr-un coc innodat (A), pe care-l fixezi tot cu agrafe. Aranjeaza firele rebele cu degetele, adauga fixativ si prinde agrafele metalice in linie dreapta, ca in imaginea alaturata (B).

DELTA FORCE

Incearca acest look daca vrei sa fi i o aparitie de neuitat la o petrecere. Dupa ce ti-ai spalat parul in mod normal, usuca-l cu un prosop si apoi cu foehnul si cu o perie rotunda, tinand capul in jos, pentru mai mult volum. Traseaza o carare intr-o parte, selecteaza cateva suvite pe care le rotesti intr-o spirala, ca in imaginea alaturata (A). Fixeaza suvitele cu agrafe, pe care le aranjezi in forma de triunghi (B). Lasa o suvita libera, care sa-ti incadreze chipul.

TEXT SIMONA PRISACARIU FOTO RICK HEINHARD

 

Monday, 07 April 2014 | 4611 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate