Cele mai interesante statistici despre inselat

Ce spun statisticile despre inselat

Dupa ani de studii, cercetatorii au ajuns la concluzia ca anumite situatii sau anumite momente ale lunii sunt, de cele mai multe ori, responsabile pentru inselatul partenerului de viata. Astfel au aparut si statisticile care fac referire la comportamentul de cuplu si la relatiile extraconjugale. Azi iti prezentam cateva dintre cele mai interesante statistici despre inselat ...

 

Femeile sunt predispuse sa-si insele partenerul la jumatatea ciclului menstrual, atunci cand se afla la ovulatie. Aceea este perioada in care ele au si cea mai mare pofta de sex, se simt foarte atractive si raspund usor flirtului.

Un barbat din sapte isi inseala sotia inca din primul an de casnicie. Totusi, cei care au coordonat acest studiu au ajuns la concluzia ca peste 40 la suta din barbati vor fi infideli dupa cinci ani de mariaj.

Procentul barbatilor casatoriti care la un moment dat pe parcursul mariajului isi vor insela nevasta este de 20 la suta. Procentul femeilor este de 16 la suta. Majoritatea relatiilor extraconjugale au loc inainte ca persoanele implicate sa implineasca 34 de ani.

Daca barbatii inseala mai mult, asta nu inseamna ca femeile nu stiu acest lucru ... Se pare ca mai mult de 70 la suta dintre femei isi dau seama atunci cand sunt inselate. Barbatii insa realizeaza mai greu acest lucru, procentul celor care realizeaza ca partenera lor a avut o aventura fiind mult mai mic, aproximativ 40 la suta.

In aproximativ 80 la suta din cupluri, mai devreme sau mai tarziu unul dintre parteneri il va insela pe celalalt.

Dintre cei care isi inseala partenerul, doar 6 la suta isi recunosc greseala in fata partenerului de viata. 2 la suta dintre cei care inseala nu mai apuca sa recunoasca faptul ca au calcat stramb in relatie, pentru ca sunt prinsi in mijlocul actiunii.

50 la suta dintre barbati cred ca inselatul este principala cauza a despartirilor.

Aproape 20 la suta dintre barbatii care au copii mici, sub doi ani, isi inseala partenerele. Pe masura ce varsta copilului creste, procentul celor care inseala scade, in acest context.

Barbatii bogati sunt mai predispusi sa-si insele partenerele, fata de cei care au o situatie financiara medie.

Una din cinci femei casatorite a fost la un moment dat, pe parcursul casniciei, indragostita de un alt barbat, chiar daca nu si-a inselat sotul.

 

Text: Andreea Catrina

Foto: Thinkstock

Monday, 12 September 2011 | 11219 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate