Cele mai chic 12 bicicliste apar in Chic BikeFest Calendar 2013

Trebuie sa recunoastem ca femeile care pedaleaza reusesc de fiecare data sa atraga atentia. Acest lucru se va intampla si anul acesta la BikeFest 2013, festivalul bicicletei si al biciclistilor, 14-15 septembrie, Parcul Izvor.

Sunt frumoase, sunt tinere, sunt chic, sunt BICICLISTE si, pentru al doilea an consecutiv, Chic BikeFest Calendar 2013 si-a desemnat cele 12 castigatoare.

Dintre cele 57 de fete inscrise, doar 12 vor aparea in Chic BikeFest Calendar, realizat de Asociatia Green Revolution, cu sprijinul SkirtBike, H&M, Sephora Romania si Nikon. Castigatoarele sunt urmatoarele:

Biciclistele vor fi protagonistele unei sedinte foto, realizata de Arthur Mustafa, fotograf oficial Nikon, si vor fi modele pentru o zi, caci ele isi vor prezenta bicicleta pe covorul rosu de la BikeFest ( cu tag) 2013, cel mai mare eveniment dedicat biciclistilor urbani. Fetele vor demonstra ca se poate sa fii chic si activa in acelasi timp.

Castigatoarele vor fi rasfatate cu o:

  • - Sesiune make-up profesional de la Sephora Romania, in cadrul Bike Fest 2013
  • - Sesiune foto profesionala, in cadrul Bike Fest 2013
  • - O tinuta H&M
  • - Calendarul in forma finala printat (inmanat la sfarsitul anului 2013)
  • - Fotografiile in format electronic (inmanate pana la sfarsitul anului 2013).

Cele 12 fete au fost alese in felul urmator:

Fotografiile biciclistelor au fost admirate si votate pe pagina @SkirtBike, iar in urma voturilor s-a facut un clasament , iar biciclista cu numarul cel mai mare de like-uri a obtinut un punctaj maxim, adica 57 de puncte, respectiv, cea cu numarul cel mai mic de like-uri doar 1 punct.

Juriul a fost format din 6 membri, care au votat cu puncte de la 1 la 57, iar la final s-a facut un punctaj total din voturile acordate de juriu prin medie artimetica. Cei care au votat sunt: din partea H&M - Andreia Urzica, PR Manager, din partea Sephora Romania - Irina Nitu, PR Manager, din partea Nikon - Violeta Moise, Marketing Manager, din partea Green Revolution - Nicoleta Cirjan, Fundraising Manager si din partea SkirtBike - Oana Deliu si Simona Scripcariu.

Punctajul total s-a obtinut astfel: 40% votul acordat de public si 60% punctaj total juriu. Aici clasamentul: www.ivelo.ro/bikefest/app/webroot/js/ckeditor/upload/files/clasament_chick.pdf

Felicitari tuturor fetelor si ne vedem la BikeFest.

Va asteptam in Izvor, pe 14-15 septembrie pentru a discuta depsre Istoria femeii pe bicicleta, dar si pentru a ne bucura ca fetele de accesorii handmade si artisti care creeaza pe loc pentru noi. In premiera, toate cele 12 organizatoare ale SkirtBike din tara va dau intalnire la cortul de dezbateri pentru a va cunoaste si a pune la cale miscarea SkirtBike 2014.

De asemenea, duminica, 15 septembrie, plecam in turul de toamna SkirtBike, asa ca pregatiti-va cu tinute cochete si accesorii dragute pentru bicicletele voastre.

BikeFest este un eveniment organizat in scopul consolidarii comunitatii de biciclisti si promovarii bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, in cadrul celor doua zile de eveniment vor fi organizate activitati cu si despre biciclete, dedicate tuturor iubitorilor acestui sport.

Pentru mai multe detalii depsre eveniment si inscriere, accesati: www.ivelo.ro/bikefest/

BikeFest este un eveniment organizat de Asociatia Green Revolution in parteneriat cu Raiffeisen Bank, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, ALPAB, World Class, Freerider, Nomad, Skirt Bike, Portocala Mecanica, BitaColor, Creative Arts, Asociatia ROI si Freerider, Tribul, Cercetasii Romaniei, bpv Grigorescu Stefanica, Event Stuff.

Parteneri media : Radio Guerrilla, Digi 24, Romania Libera, Academia Catavencu, Unica, Joy, casamea.ro, 121.ro, ziare.com, Business 24, Cooperativa Urbana, Money.ro., gratuitor.ro Bucuresteni.ro, Inparc.ro, Calendar Evenimente, Urbankid, Getlokal, Romania Pozitiva, CSRevolution, 365.ro, Xtrem.ro, mbike.ro, metropotam.ro, Media IQ, copilul.ro, Qbebe, Cutezatorii.

 

 

 

Wednesday, 11 September 2013 | 2305 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate