Cele mai bune joburi. Oriunde. Oricand.

Din ce in ce mai multi candidati acceseaza internetul direct de pe device-urile mobile. Pentru a veni in sprijinul celor care pretuiesc avantajele mobilitatii si ale accesului la informatie, eJobs.ro - site-ul nr. 1 in recrutarea online - a lansat luna aceasta noua aplicatie pentru iPhone. Destinata candidatilor aflati in cautarea unui loc de munca, noua aplicatie poate fi descarcata gratuit din AppStore si este disponibila tuturor celor care doresc sa aiba acces rapid la cele mai bune joburi, de oriunde si oricand.

Cautarea, filtrarea si posibilitatea de a aplica la joburile relevante

Printre avantajele oferite de aplicatia eJobs pentru iPhone se numara cautarea, filtrarea si posibilitatea de a aplica la joburile relevante.

Un prim criteriu de selectie pe care candidatii il pot aplica este tipul job-ului dorit. Utilizatorii aplicatiei eJobs pentru iPhone pot accesa, asadar, toate locurile de munca sau doar pe cele de tip part-time, full-time sau project based.

In plus, candidatii pot folosi si celelalte criterii de cautare si filtrare disponibilie pe eJobs.ro. Dintre acestea, cele mai importante si relevante pentru utilizatori sunt: orasul de lucru, domeniul de activitate si nivelul de experienta. Spre exemplu, un candidat din Cluj-Napoca aflat la inceput de cariera, care doreste sa iti gaseasca job in Client Service (Serviciu Clienti), are la dispozitie peste 600 de locuri de munca la care poate aplica simplu si rapid. (http://bit.ly/eJobs_Cluj_entry_CS)

Un CV actualizat inseamna un candidat relevant

Tot cu ajutorul aplicatei eJobs pentru iPhone, utilizatorii pot accesa si actualiza informatiile din CV lor direct de pe telefonul mobil. Practic, candidatii se pot bucura de toate avantajele contului lor eJobs, la care se adauga mobilitatea.

„Pentru utilizatori, marele avantaj al folosirii aplicatiei eJobs pentru iPhone este acela de a avea mereu acces la CV-ul lor. Practic, aceasta facilitate unica ii ajuta pe candidati sa i?i sporeasca sansele de angajare. Actualizarea constanta a CV-ului permite acestora sa transmita companiilor angajatoare toate informatiile relevante pentru postul respectiv: competente, experienta, nivel de cariera si educatie.

In plus, folosirea aplicatiei eJobs pentru iPhone le permite utilizatorilor sa fie la curent cu joburile nou aparute pe eJobs.ro. si sa gaseasca variantele potrivite pentru a evolua in cariera.

In prezent, cei aflati in cautarea unui loc de munca pot aplica, prin intermediul aplicatiei eJobs pentru iPhone, la aprox. 3500 de job-uri active, adica la peste 13.850 de posturi la nivel national", a declarat Ana-Maria Cetatean - Brand Manager eJobs Group.

Pentru a putea profita de oportunitatile profesionale care apar zilnic pe eJobs.ro si a beneficia, totodata, de avantajele oferite de mobilitate, cei aflati in cautarea unui loc de munca pot descarca si utiliza 100% gratuit aplicatia eJobs pentru iPhone.

Mai multe detalii despre aplicatia eJobs pentru iPhone pot fi accesate pe: www.ejobs.ro/app/

 

Thursday, 21 November 2013 | 3134 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate