Cea mai mare colectie de creioane din lume

Un adolescent indian, in varsta de 15 ani, afirma ca are cea mai mare colectie de creioane din lume. Tushar Lakhanpal din New Delhi a inceput sa colectioneze creioane de diverse marimi si cu imprimeuri variate inca de la varsta de patru ani.

Intre timp, a strans 14.000 de creioane din 40 de tari. Printre cele mai pretioase exemplare din colectia lui se afla un creion placat cu aur si un set de doua creioane care i-a apartinut Reginei Elisabeta a II-a si pe care i l-au cumparat parintii pentru aproximativ 400 de lire sterline.

Tushar a intrat in Cartea Recordurilor din India si spera ca, in curand, sa ajunga in Guiness Book, deoarece mai are putin si strange 15.000 de creioane. "Recordul pentru cea mai mare colectie de creioane de pana acum ii apartine lui Emilio Arenas din Uruguay. Are in jur de 14.000 de exemplare, iar eu cred ca deja am depasit acest numar si voi intra in Cartea Recordurilor", a spus el.

Pentru a-si mari colectia a fost ajutat de tatal lui, care este pilot si care i-a adus exemplare din tarile unde a calatorit. De asemenea, si prietenii lui din toata lumea care ii stiu pasiunea ii trimit creioane cu modele si forme inedite.

  • Text: Carmen Stefancu
    Foto: Northfoto
    Sursa: barcroftindia.com

 

 

 

Tuesday, 07 January 2014 | 4439 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate