Ce poate ascunde monotonia intr-un cuplu

A trecut un timp de cand sunteti impreuna, dar cumva simti ca timpul nu e prietenul vostru. Sunt acolo niste goluri care apar intre voi atunci cand nu aveti ce sa va spuneti, sau faceti zilnic aceleasi lucruri. Stii deja cum o sa raspunda la intrebari de genul: „Ce facem in weekend?" Sau „Unde vrei sa mergem in concediu?" De foarte multe ori, cu „N-am chef de nimic". Si nici tu nu esti departe de starea asta.

 

Da, avem tendinta de a ne lasa pe tanjala. Am cucerit persoana de care ne-am indragostit, am intrat intr-o relatie si am uitat sa ii acordam atentie. Cui? Relatiei.

Pentru ca intr-un cuplu exista trei fiinte: ea, el si relatia. Luam totul ca pe ceva care ni se cuvine. Nu acordam atentie nevoilor relatiei, la fel cum aruncam asupra partenerului responsabilitatea fericirii noastre. Traim in co-dependenta, nu in interdependenta.

De aceea, din punctul meu de vedere nu exista cuvantul plictiseala in dictionarul relatiilor. Daca ajungi sa te plictisesti alaturi de cineva de care, dintr-un motiv sau altul, ai fost atrasa la un moment dat, motivul nu se afla in ideea de monotonie sau rutina.

Vezi continuarea articlolului pe avantaje.ro!
Thursday, 10 January 2013 | 1972 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate