Bucle lejere, pas cu pas

Hairstilistul celebritatilor, Kevin Hughes, ne arata pas cu pas cum sa obtinem bucle lejere!

Kevin Hughes a dezvaluit ca "orice femeie ar trebui sa fie constienta de ce exprima modul in care isi ingrijeste parul. In primul rand pentru starea ei de bine si pentru increderea pe care i-o da in fortele proprii".

Haistilistul are in spate o cariera de aproape 20 de ani, in care a colaborat atat cu designeri, precum Carolina Herrera, Badgley Mischka si Catherine Malandrino, dar si cu celebritati ca Emily Blunt, Chloe Sevigny sau Natasha Henstridge.

Vesel si extrem de pasionat de jobul lui, Kevin adora coafurile simple, dar de efect. De aceea, atunci cand m-am intalnit cu el, mi-a propus sa-mi coafeze parul, optand pentru bucle lejere. Recunosc, la inceput am fost sceptica. Asta pentru ca am parul lung, firul fin si subtire. In plus, nu m-am vopsit niciodata. Stiam ca pe parul meu buclele lejere nu rezista decat 15 minute, insa Kevin era atat de increzator incat am decis sa am incredere in el. Doar a devenit faimos pentru coafurile lui!

Pasul 1: Kevin a amestecat un strop de Tratament Moroccanoil cu o cantitate mica de Crema pentru definirea buclelor Moroccanoil, apoi a aplicat amestecul pe toata lungimea parului.

Pasul 2: Folosind o perie din fibre naturale, Kevin a pieptanat parul, distribuind uniform produsul pentru styling.

Pasul 3: Kevin a setat ondulatorul la 180° C, apoi a inceput sa onduleze suvita cu suvita, dinspre ceafa spre crestetul capului. In prealabil, a folosit Spray pentru stralucire, cu fixare medie Moroccanoil, pe fiecare suvita in parte.

Pasul 4: Kevin a ales sa onduleze bretonul separat, pentru a se asigura ca va incadra perfect fata.

Pasul 5: Pentru extrafixare, Kevin a finisat cu Spray pentru stralucire, cu fixare medie Moroccanoil, definind fiecare onduleu in parte, cu ajutorul degetelor.

Produse folosite:

  • Tratament Moroccanoil Light: 189 lei/ 100 ml
  • Crema pentru definire buclelor Moroccanoil: 149 lei
  • Spray pentru stralucire, cu fixare medie Moroccanoil: 97 lei

 

Produsele Moroccanoil sunt disponibile exclusiv in saloanele selectionate. Pentru mai multe informatii, vizitati www.moroccanoil.com.

 

Foto & text: Simona Prisacariu

 

Monday, 11 March 2013 | 4900 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate