Astazi celebram Ziua Pamantului/ Earth Day

Pe 22 aprilie sarbatorim Ziua Pamantului iar in acest an evenimentul a ajuns la ce-a de-a 44-a editie. Aceasta zi a fost proclamata de senatorul american Gaylord Nelson in anul 1970, din dorinta de a indemna atat oamenii cat si clasa politica sa protejeze mediul inconjurator. Mii de oameni din intreaga lume celebreaza aceasta zi, dorind sa atraga atentia asupra schimbarilor climatice prin care trece planeta si a modului in care putem minimiza efectele negative ale acestor schimbari. In toata lumea au loc actiuni menite sa responsabilizeze populatia, indemanadu-i sa se implice in protejarea mediului inconjurator.

Cu aceasta ocazie, NASA a lansat o campanie intitutala #GlobalSelfie. NASA propune un eveniment inedit:  celebreaza Ziua Pamantului postand pe retelele de socializare o fotografie tip selfie cu hashtag-ul #GlobalSelfie. Retelele de socializare pe care poti posta sunt Twitter, Instagram, Facebook, Google+ si Flickr.

Posteaza fotografia pe Twitter, Instagram, Facebook sau Google+ folosind hashtag #GlobalSelfie, sau pe pagina de Facebook dedicata evenimentului: #GlobalSelfie event page on Facebook! Mai multe detalii AICI!

Sarbatorim Ziua Pamantului admirand minuni ale naturii:

 

 

 

Text: Simona Prisacariu Foto: Shutterstock

Tuesday, 22 April 2014 | 1357 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate