Antreneaza-te pentru nunta!

Pentru multi pregatirile de nunta incep cu scaderea in greutate, deoarece orice mireasa isi doreste sa aiba o silueta perfecta in ziua in care poarta rochia visurilor si ar vrea ca si mirele ei sa fie intr-o forma maxima. Pentru a arata extraordinar in cea mai importanta zi a vietii, Club Moving si Ghidul Miresei au creat un program special de slabit perfect pentru cei care urmeaza sa se casatoreasca. In urma acestui program mirele si mireasa cu rezultatele cele mai impresionante vor primi gratuit, din partea Targului Ghidul Miresei, o tinuta completa de nunta.

Programul va fi personalizat pentru a oferi rezultate sporite intr-un timp record (in sase saptamani, intre 7 Martie - 18 Aprilie). In cadrul programului participantii primesc access nelimitat la toate facilitatile clubului (piscina, sauna, salina, cardio, clase de aerobic, fitness), trei antrenamente alese special pentru ei si un ghid de nutritie pe care sa il urmeze pe intreaga perioada a programului.

Programul se va derula in intregime in cadrul Club Moving Bucuresti (Bd. Barbu Vacarescu nr. 164 A, pe domeniul Hotel Caro). Inscrierile se fac pana la data de 6 Martie. Taxa de inscriere: 150 Euro (tva inclus).

Contact:0744.77.11.44 sau bucuresti@clubmoving.ro

 

 

Tuesday, 18 February 2014 | 3107 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate