Andreea Raicu lanseaza linia de bijuterii ,,Serendipity"

 

Dupa colectia speciala in colaborare cu PNK Casual, Andreea Raicu lanseaza linia de bijuterii Serendipity. Colectia cuprinde 44 de piese pretioase, din aur alb, aur galben si diamante.

Linia ei de bijuterii, regasita pe shop.andreearaicu.ro, abordeaza intr-o maniera moderna relatia dintre femeia contemporana si accesorii. Interesul pentru trenduri este tradus intr-o serie de bijuterii pretioase, cu un design simplu si rafinat, care pot insoti cu eleganta si discretie orice tip de tinuta. Serendipity este o colectie creata pentru pasionatele de accesorii care stiu ca diferenta o fac detaliile de calitate, bine punctate si incarcate cu semnificatii.

Pandantivele realizate de Andreea Raicu au forma unui: elefant, inger, fluture, inima, disc, hamsa si spirala - din aur alb sau galben, simple sau incrustate cu diamante si dublate de semnificatii si pot fi purtate la gat sau la mana. Fiecare astfel de pandantiv are un sibol ascuns: elefantul este simbolul intelepciunii, al puterii si prudentei, in timp ce ingerul este un simbol al sperantei, bunatatii, puritatii si are rol protectiv. Fluturele reprezinta schimbarea, metamorfoza, renasterea, iar inima este simbolul universal al iubirii. Alte simboluri sunt reprezentate de disc/cerc care sugereaza finitul si infinitul, unitatea si multiplicitatea, perfectiunea; hamsa, una dintre cele mai vechi si mai cunoscute amulete din istoria civilizatiilor si spirala ca simbol al fertilitatii si evolutiei.

 

"Povestea colectiei a inceput acum un an cand mi-am tatuat pe bratul dreapt cuvantul Serendipity. Si multi m-au intreabat apoi de ce l-am ales sau ce inseamna. E unul dintre cuvintele cel mai greu de tradus din limba engleza. Se refera la genul de situatie neasteptata dar fericita care iti schimba viata." marturiseste Andreea. ,,Mi-as dori ca toti cei care poarta aceste bijuterii sa aiba parte de Serendipity. Sunt bijuterii foarte simple, pline de simbolurile care se regasesc in viata mea.", a declarat ea.

 

Foto: PR

 

Thursday, 14 February 2013 | 3309 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate