Am aflat cum isi mentine Andreea Marin pielea perfecta!

"Sunt fidela cremei pe care o folosesc de multa vreme, dar cand fata mea are nevoie de un tratament, aleg Intraceuticals. Ma bucur ca exista!", ne-a declarat vedeta.

Considerata a fi una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Andreea Marin a vorbit foarte putin de-a lungul timpului despre tratamentele de intretinere pe care le foloseste. A preferat sa le explice oamenilor care sunt activitatile profesionale care te pot infrumuseta, realizand o sumedenie de proiecte pentru oamenii mai putin rasfatati de soarta, asa cum este si Scoala Mamelor.

Acum, insa, Andreea Marin a fost de acord sa ne vorbeasca despre tratamentul Intraceuticals, pe care l-a testat si de care a fost foarte multumita. "Sistemul Intraceuticals se adreseaza cauzei aparitiei ridurilor si degradarii pielii cauzate de imbatranire; acesta furnizeaza un flux continuu de oxigen printr-un aparat special si utilizeaza seruri cu molecule transportoare pentru facilitarea introducerii ingredientelor cheie in piele", explica specialistii.

 

 

Thursday, 07 March 2013 | 2085 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate