Alege cele mai creative si mai originale cadouri de Craciun

Shopping in al 9-lea cer

Alege cele mai creative si mai originale cadouri de Craciun la Cloud No.9 Pop-up Store! Cloud No.9 Pop-up Store se deschide, in weekend-ul 14-15 decembrie, intre orele 11.00 si 19.00, pentru o editie plina de magie, emotie, surprize si cadouri, ai carei invitati speciali sunt brand-urile Dana by Dana Budeanu, Parlor, Venera Arapu si MOON by Dana Rogoz.

Cloud No.9- White Christmas Edition- se opreste la bistro-ul La Historia, in Centrul Vechi, pe strada Sfantul Dumitru, nr. 3.

Peste 50 de designeri romani, creatori de produse in serie limitata sau unicat, vor prezenta colectii cu adevarat spectaculoase, care te vor inspira in alegerea celor mai originale si mai creative cadouri de Craciun pentru tine si cei dragi.

Cei mai talentati designeri romani de haine, pantofi, genti, bijuterie contemporana si decoratiuni realizate manual si-au pus la lucru creativitatea pentru a-ti oferi cadouri unice. Pregateste-te pentru colectii de sarbatoare semnate, printre altii, de Irenka, Laura Leather, ModaMania Design, Larisa Dragna, PassepartouS, Catryoshka, CoriNa Mardari, Ykym Bags, Potocaliu, Eneada, Sophie Handbags, Passepartous, Art-a-porter, Amelie Suri, CinderellaStore, Happy Bow Ties, Idoo sau Alexandra Irinciuc.

Stim ca ingrijirea pielii este esentiala in sezonul rece, asa ca ti-am pregatit o sectiune dedicata cosmeticelor 100% naturale, aduse de d'Adine, Avalon Skincare si Soap Mill.

Si ce-ar fi Craciunul fara ceva dulce? Gourmet boutique-ul Atelier ne aduce bunatati pregatite in casa, cu grija si dragoste, dupa retele bunicii.

Actritele Diana Dumitrescu, Doinita Oancea si Ioana Ginghina isi vor prezenta, in premiera la Cloud No.9 Pop-up Store, colectiile care le poarta semnatura. D'box by Diana Dumitrescu, Dilo's By Doinita Oancea si Miniart Show by Ioana Ginghina completeaza un decor fabulos al cumparaturilor unicat.

Si surprizele nu se opresc aici. Tombola Cloud No.9 iti ofera cadouri unicat, din ora in ora, create de designerii participanti la eveniment.

De Craciun, suntem alaturi de cei pentru care sarbatorile nu sunt intotdeauna un motiv de bucurie. Cloud No.9 sustine cauza Fundatiei Touched Romania, care lupta pentru a transforma vietile copiilor si a mamelor singure, aflati in situatii de dificultate, oferindu-le sprijin emotional, material si educational. La Cloud No.9 Pop-up Store, cumparand o bijuterie Touched Collection, ajuti un copil sa aiba sarbatori mai frumoase.

Cloud No.9 Pop-up Store este un eveniment recomandat si sustinut de Dana Rogoz.

Intrarea este libera!

Pentru mai multe detalii, viziteaza www.facebook.com/cloud9magazine.

 

 

 

 

Friday, 06 December 2013 | 3524 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate