Albastrul-cobalt, culoarea vedeta a acestui sezon

Una dintre cele mai extravagante culori ale toamnei este albastrul-cobalt, o nuanta vibranta si potrivita indiferent daca esti blonda, bruneta sau roscata. Este perfecta pentru toamna si da un aer pretios si rafinat oricarei tinute.

Albastrul-cobalt este prezent in colectiile de toamna-iarna 2012/2013 a unor designeri precum Stella McCartney, Oscar De La Renta, Moschino sau Lanvin.

 

Combina aceasta nuanta nobila si puternica de albastru cu negru, roz-pastelat, verde-lime si alb. Pentru a crea tinute chic, feminine si moderne, il poti asorta si cu nuante metalice.

Albastrul, in diferite nuante, revine in garderoba noastra cu o regularitate uimitoare. Aminteste-ti scena din filmul "Diavolul se imbraca de la Prada" in care Mirandei Presley face comentarii taioase referitoare la tinuta asistentei sale, Andrea Sachs: "Te duci la sifonier si alegi de pilda, puloverul acela albastru, pentru ca vrei sa arati lumii ca te iei prea in serios ca sa iti pese de felul in care te imbraci. Dar ceea ce nu stii, este ca acel pulover nu e doar albastru, e turcoaz, nu e albastru deschis, ci azur. Nu ai nici cea mai vaga idee ca in 2002, Oscar De La Renta, a facut o colectie de tinute azurii. Si apoi, cred ca Yves Saint Laurent, a fost cel care a facut o colectie de jachete militare azurii. Si apoi, brusc, azuriul a aparut in colectia a opt creatori de moda diferiti. Apoi a aparut in magazinele de pretutindeni, de unde tu, fara indoiala, l-ai luat de la vreo reducere. Cu toate acestea, albastrul acela reprezinta milioane de dolari si numeroase slujbe si oarecum amuzant cum tu crezi ca ai facut o alegere care nu are legatura cu moda, cand de fapt porti un pulover care a fost ales pentru tine de oamenii din aceasta incapere. Dintr-un morman de lucruri".

Text: Mihaela Dobre

Foto: Hepta

 

Tuesday, 16 October 2012 | 3578 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate