Acces lanseaza piesa "128"

Cei trei membri ai trupei Acces: Bogdan (Adam Red, 24 de ani), Sorin (Bob' G, 25 de ani) si Andrei (Siko, 24 de ani) au lansat single-ul "128", la care au lucrat cu baietii de la Deepcentral. De ce au ales acest titlu pentru piesa? "Pentru ca atunci cand iubesti cu adevarat, inima iti bate cu 128 de batai pe minut".

Cei trei tineri sunt din vestul tarii, iar pasiunea lor pentru muzica si dans a inceput cand Bogdan si Andrei aveau 12 ani si se pregateau pentru diverse concursuri. In 2004 au inregistrat si prima piesa, "Nu-mi lua iubirea", iar Sorin s-a alaturat trupei in 2007, cand s-au cunoscut la un concurs national de street dance si breakdance.

La inceput, trupa s-a numit VMC (Von Meister Crew), iar pe parcusul anilor au colaborat cu mai multi compozitori, precum Cosmin Lupan, Paul & Starchild si Mister Z. Au fost invitati la nenumarate evenimente atat in tara, cat si in strainatate unde au prezentat mereu momente artistice unice, ce imbina muzica si dansul.

Dupa toata experienta dobandita, in anul 2012 au hotarat sa se reinventeze sub numele de trupa Acces, iar primul single lansat sub acest nume este "128". Urmariti videoclipul aici: http://www.youtube.com/watch?v=_232KGJuPWE

 

 

Text&Foto: PR

Monday, 01 July 2013 | 3208 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate