A inceput numaratoarea inversa pentru inscrierea in competitia 3D - Dependent De Design

A inceput numaratoarea inversa pentru inscrierea in competitia 3D - Dependent De Design, editia a 4-a. Mai este o saptamana pana la termenul limita de predare a proiectelor!

Concursul se adreseaza arhitectilor, designerilor de interior, decoratorilor, scenografilor si persoanelor creative in general care stiu si au initiativa sa faca diferenta in acest domeniu.

Tema: un proiect de amenajare a uneia dintre cele doua receptii ale cladirilor de birouri Novo Park sau West Gate, iar castigul se poate masura nu doar in cei 1.500 euro destinati marelui premiat sau in premiile II sau III (gadgeturi), dar si in mediatizarea participantului cu proiectul castigator si implicit confirmarea ELLE Decoration, al carei brand international are o valoare nemasurabila in palmaresul oricarui arhitect sau designer de interior.

Pasii pentru inscriere sunt simpli: trebuie trimis un e-mail la elledecoration@ringier.ro in care sa se solicite RLV-urile si imaginile care ajuta la conceperea planului de amenajare. Apoi, e important de stiut regulamentul concursului, care poate fi gasit pe www.dependentdedesign.ro. Iar pe 6 noiembrie ne vedem la decernarea premiilor.

Wednesday, 09 October 2013 | 1696 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate