5 motive pentru care merita sa incerci pozitii noi

Afla de ce merita sa incerci pozitii noi.

Fie ca vrei sa incerci ceva nou din pura curiozitate, fie ca te-ai plictisit de clasicele pozitii de sex, experimentarea unor pozitii noi este intotdeauna binevenita.

Astazi iti dam 5 motive serioase pentru care merita sa te lasi purtata de val si sa ii propui partenerului tau una sau mai multe pozitii noi. Cu siguranta surpriza va fi una mai mult decat placuta si pentru el!

De ce merita sa incerci pozitii noi?

1. Pentru emotia pe care ti-o provoaca

Fiecare pozitie presupune o altfel de apropiere intre cei doi parteneri, un altfel de limbaj in comunicare. Astfel, emotiile traite cu fiecare experienta noua te pot surprinde mai mult decat ai putea crede.

2. Pentru variatie

Mai devreme sau mai tarziu, chiar si in cele mai sudate cupluri apare rutina. Daca o lasi sa se instaleze confortabil in relatia ta s-ar putea sa ai de suferit. Tocmai de aceea este bine ca din cand in cand sa iti surprinzi partenerul cu ceva nou, cu ceva inedit. O pozitie noua este o alegere perfecta. In plus, ai alegeri la dispozitie!

3. Pentru a te apropia de partenerul tau

Daca vreti sa va cunoasteti mai bine, atunci este chiar indicat sa experimentati. In felul acesta veti putea afla mai usor detalii despre celalalt. Veti afla impreuna ce va face placere ca si individ, dar de asemenea ca si cuplu, la fel cum veti comunica mai usor si aspectele ceva mai neplacute.

4. Pentru distractie

E distractiv sa incerci pozitii noi, mai ales atunci cand alegi unele cat se poate de ... acrobatice. Distractia in doi conteaza mult intr-un cuplu, mai ales atunci cand se intampla intre asternuturi.

5. Pentru stimulare diferita

Daca te-ai obisnuit cu aceleasi pozitii inseamna ca te-ai obisnuit si cu acelasi tip de stimulare, si cu aceleasi atingeri din partea iubitului tau. Schimbarea pozitiei inseamna senzatii noi, inseamna altfel de placere si poate deschide noi porti in viata voastra de cuplu.

 

Text: Andreea Catrina

Foto: Thinkstock

 

Thursday, 11 August 2011 | 3728 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate