5 lucruri pe care nu trebuie sa i le spui iubitului tau

Stim deja ca intr-o relatie sinceritatea este cruciala, dar exista uneori anumite lucruri cu care este mai bine sa fii discreta. Iata o lista cu 5 exemple...

1. Detalii legate de igiena personala

Barbatii nu sunt innebuniti sa afle cum iubitele lor scapa de parul de pe picioare, cum procedeaza pentru a-si acoperi imperfectiunile sau ce absorbante folosesc. Igiena personala este chiar asa... personala, iar o adevarata doamna nu intra in astfel de detalii nici macar cu partenerul de viata.

2. Numarul barbatilor cu care te-ai culcat

Indiferent de cat de des iti spune ca nu il intereseaza trecutul, ci doar ce este intre voi doi acum, este mai bine sa te abtii. Niciunui barbat nu ii place sa afle ca actuala sa iubita a fost o "albinuta".

3. Cat de sexy ti se pare prietenul sau fratele lui

Barbatii sunt gelosi si fara motiv, asa ca nu ii furniza chiar tu unul. In plus, risti sa le strici prietenia celor doi.

4. Uneori ii "inspectezi" e-mailurile si sms-urile

Curiozitatea feminina nu mai este un secret, cu toate acestea ar fi mai bine ca el sa nu afle. Barbatilor nu le plac femeile geloase si cu atat mai mult incalcarea intimitatii.

5. Despre cea mai tare partida de sex a ta (in caz ca nu a fost cu el)

Cu siguranta nici tie nu ti-ar placea sa iti destainuie astfel de datalii, iar asta se aplica si invers. Tine asta pentru tine, exceptand cazul in care cea mai reusita experienta a ta a fost chiar cu el.

Text: Mihaela Dobre

Foto: Thinkstock

 

 

Friday, 16 November 2012 | 7020 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate