5 certuri pe care merita sa le ai cu iubitul tau

Se ajunge la certuri si discutii serioase atunci cand partenerii nu stiu sa isi comunice frustrarile si supararile la timp, acestea se aduna in timp, pana ce ajung sa explodeze din cauza unui lucru atat de mic incat in mod normal nici nu ar merita sa fie mentionat. Totusi, unele discutii ar trebui sa isi aiba locul intr-o relatie. Iata despre ce este vorba:

Mersul la medic

De multe ori, un barbat prefera sa ia o aspirina si sa spuna ca i-a trecut orice durere decat sa mearga la doctor pentru un diagnostic real. Ar trebui sa purtati discutia despre acest subiect pentru ca sanatatea este importanta, insa nu uita sa ii spui ca il bati la cap cu mersul da medic pentru ca il iubesti si ca vrei sa il ai aproape cat mai mult timp.

Munceste prea mult

Atunci cand petrece multe ore la birou, tu te poti simti mai neglijata, insa inainte sa-i reprosezi ca nu mai esti prioritatea lui, gandeste-te si la cum ar fi daca nu ar avea loc de munca. Mai mult, decat sa te plangi de absenta lui, accentueaza cat de mult iti lipseste si impreuna gasiti o solutie pentru a petrece mai mult timp in doi.

Vezi continuarea articolului pe unica.ro!

 

Monday, 11 March 2013 | 2546 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate