4 ani de moda, frumusete si distractie, cu AFI Palace Cotroceni

Intre 30 noiembrie si 2 decembrie, AFI Palace Cotroceni sarbatoreste implinirea a 4 ani de la deschidere printr-o serie de evenimente speciale dedicate tuturor vizitatorilor mall-ului.

Tonul distractiei il vor da cei de la radio ProFM printr-o super petrecere ce va avea loc pe 30 de noiembrie, incepand cu ora 20:00. Astfel, seara de Sf. Andrei va fi sarbatorita in AFI Palace Cotroceni pe ritmurile electronice ale DJ-ilor ProFM: Greeg, Marius Onuc, Virgil Batista si DJ LLP.

Petrecerea va continua si de 1 decembrie, cand toti romanii dornici de distractie sunt asteptati la concertul sustinut de Guess Who si Sore.

Pentru cei mici, AFI Palace Cotroceni a pregatit un moment special in datele de 1 si 2 decembrie, printr-o reprezentatie de senzatie cu pinguini, sustinuta de circul Aquatico Belluci, langa patinoar.

De asemenea, tinerii de la Superchill, vor anima atmosfera plini de energie, prin momente unice de percutie si dans.

Seara de 2 decembrie va fi marcata de mult asteptatul concert al Loredanei, care promite sa faca un show incendiar alaturi de echipa ei de la Vocea Romaniei, si de tombola aniversara care le poate aduce vizitatorilor premii substantiale.

Pana pe 2 decembrie, toti cei care vor face cumparaturi in valoare de minim 200 de Ron se pot inscrie la tombola si pot castiga un Peugeot 308, una dintre cele 4 excursii in strainatate, o garderoba completa (4 tinute pentru 4 anotimpuri), invitatii la pizza pentru 4 prieteni, vouchere valorice, aparatura electrica si electrocasnica si mii de premii surpriza.

Talonul de participate la tombola se poate elibera de la oricare dintre cele trei birouri de informatii ale centrului comercial, pe baza bonului de comparaturi emis in aceeassi zi.

Pentru mai multe informatii despre evenimentele aniversare accesati www.afipalacecotroceni.ro sau pagina de Facebook, AFIPalaceCotroceni.

Text & foto: PR

Thursday, 28 November 2013 | 3307 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate