15 filme in care a jucat Philip Seymour Hoffman (1967 – 2014)

 

Actorul american Philip Seymour Hoffman a murit ieri din cauza unei supradoze. El a fost gasit in apartamentul sau din New York. Avea 46 de ani si era unul dintre cei mai talentati actori din generatia sa. A mai avut probleme cu drogurile in trecut si, dupa 20 de ani de cand nu mai consumase, a recidivat in 2012.

In primavara anului trecut, Hoffman se internase intr-o clinica de dezintoxicare pentru a se trata impotriva dependentei de heroina. Actorul are trei copii - Cooper Alexander (10 ani), Tallulah (7 ani) si Willa (5 ani) - cu partenera lui de viata, Mimi O'Donnell.

In 2006, Hoffman a castigat premiul Oscar pentru rolul scriitorului Truman Capote din pelicula "Capote".

 

A mai fost nominalizat la Oscaruri de trei ori la categoria "Cel mai bun actor in rol secundar" pentru interpretarile din "Charlie Wilson's War" (2007), "Doubt" (2008) si "The Master" (2012).

A debutat in actorie in anul 1991, in serialul "Lege si ordine", intr-un episod in care mai era in distributie un alt actor tot cu numele Philip Hoffman.

Era prieten foarte bun cu actrita Julianne Moore, alaturi de care a jucat in trei filme: "Boogie Nights," "The Big Lebowski" si "Magnolia". De asemenea, l-am mai vazut alaturi de Meryl Streep in "Doubt" ("Indoiala"), in "The Ides of March" cu Ryan Gosling, in "Moneyball" cu Brad Pitt, in "Charlie Wilson's War" cu Tom Hanks si Julia Roberts. Cele mai recente roluri au fost cele din seria "The Hunger Games" ("Jocurile foamei"). Iti prezentam 15 imagini din filme in care a jucat talentatul actor (galeria foto).

  • Text: Carmen Stefancu
  • Foto: © outnow.ch, © MGM/courtesy Everett Collection

 

Monday, 03 February 2014 | 3491 vizualizari
Spune-ţi părerea!

Cele mai citite articole

SONDAJ

Care este cel mai inedit loc in care ai facut sex?

Rezultate